- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
Day 'n' Nite #3 üzenetére
egyszer megvették a vasat, (és jó esetben) a software-t. úgy vannak vele, hogy amíg ki nem rohad alóluk, addig használják. nem is olyan régen foglalkoztam KKV-kal is, és bármennyire is feláll a szőr a hátamon, volt olyan, ahol O365-öt javasoltam, mert annyira hulladék volt az on-prem, hogy nem akartam nekiállni vesződni vele.
kijött, hogy x dodó lenne/hó az előfizetés. "erre nincs pénz, és a mostani megy.", ezzel lett lesöpörve az asztalról a dolog. rendberaktam, amennyire lehetett (és amennyit szántak rá a fogukat húzva kb...), elváltak az útjaink. -
Yeffy
veterán
válasz
mert az neki draga/penzbe kerul
-
azbest
félisten
válasz
Day 'n' Nite #5 üzenetére
Vagy éppen valami paranoia keveredése a mindent úgyis jobban tud effektussal.
Múltkor is láttam, valaki vergődését, aki mindenhez is ért, és neki sok tapaszatlata van és kitalálta, hogy majd ő üzemeltet levelezőszervert. Mert paranoiás, hogy a szolgáltatók elolvassák a leveleket.
És ott kezdődött a baj, hogy fogalma sincs a domain regisztrációról. A domain rekodrokról. Az előfizetés beaktiválásával sem boldogult, mert össze vissza átirányított emailcímek köz és végül a spamban kötött ki a megerősítő link.
Aztán persze hogy a vps-t sem érti mi, se küldést-fogadás menetét.A szakkifejezéseket sem. De még a netkapcsolat paramétereit sem...Lényegében gyakorlatilag az összes létező részfeladathoz is analfabéta és persze angolt sem ért, hogy felfogja a leírásokat.
És hány hasonló régi motoros osztja az észt, miközben süt róluk, hogy nem értenek semmihez. Ellenben nagyon határozottak és ezzel meggyőzik az ügyfeleiket. Amikor kibukik, hogy valamit oltárira elszabtak, akkor persze mindig más a hibás, rögtön meg tudják magyarázni.
-
gabor7th
addikt
válasz
"Az ilyen cégek miért vesződnek saját szerverrel?"
A felhő drága, és ha sok cég üzleti titka össze van gyűjtve egy helyre, egy felhőbe, garantált célpontot lesz és az üzleti adatait sok másik cég adataival együtt vihetik egy hackerakcióval...
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Sok kisebb, kozepes cegnel csak kulso informatikus van, es rajta mulik, hogy tudja melyik ugyfelet erinti a problema es hogy szol-e nekik, arrol nem beszelve hogy neki nem keves ido vegigjarni, helyre tenni a dolgokat, arrol meg ne is beszeljunk, hogy ilyen laza kapcsolat eseten gyakran szo sincs arrol, hogy o mondjuk meg is tervezi a ceg rendszeret, vagy kialakit-e megfelelo backup rendszert. O foleg csak tuzet oltani jar oda. Szoval nincs valodi gazdaja a rendszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest