- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ha azt "erőszakkal" meg akarod bontani, akkor annak vállalnod kell a következményeit."
Ha az általam módosított szoftver a telóm téglásításával járna, legyen az enyém a felelősség, ezt nem vitatom. A baj az, hogy nem csak annak a következményeit kell vállalnom, amiről én tehetek, hanem például egy rossz ragasztás miatti leváló kijelzőt vagy digitizer hibát is az én nyakamba varrnak, amennyiben törlöm a garis telómról a böngészőjüket. Szerinted ez így oké?
Win10-en is így szoktam meg, az Edge is rendszeresen megy a levesbe. Most már kíváncsivá tettél: vajon egy előre telepített Win10-es notiról ha törlöm a MS böngészőjét, ugrik a noti garija, vagy sem? Windows esetén nem tudok ilyen garivesztésről, de már nem zárnám ki.
Mondjuk ellenőrizni nem fogja senki, de elméleti kérdésként akkor is érdekel, kíváncsi lettem, mit gondol erről a MS! Szerintem ők engedékenyebbek.
-
válasz
#16820480 #21 üzenetére
& vicze1:
Mondjuk valóban mindegy, mit gondolok, mert tényleg nem rajtam áll, de engem akkor is zavar, hogy a számba akarják rágni a sajátjukat, és hogy az nem törölhető a mobilomról. A letiltás számomra nem elégséges megoldás, ennyi. Nem tetszik, hogy nem törölhetem garivesztés nélkül a saját készülékemről.
TM.: Attól függ, melyik statisztikát nézed, de azért nagyjából persze hasonló eredmények vannak! Én ezt láttam legutóbb.
-
Simán vennék is, ha megfelelnének egyéb feltételeimnek is az ilyen telefonok.
Nem véletlen, hogy a Chrome kábé 50%-on áll a mobilos böngészők között; ha az Opera lenne előtelepítve, tuti nem 5%-on állnának! (Nem vagyok Chrome hater egyébként, mikor néha kipróbálom, egészen jónak találom mindig.)
-
válasz
CptAdamica #3 üzenetére
Nekem nincs rendben, szeretem a kényelmet a saját minimalizmusommal karöltve! Tudnék örülni, ha eztán nem lenne előtelepítve a Chrome, ott a Play Store, töltse le magának, akinek kell!
janeszgol: az előtelepített Chrome szerintem egyedül abban az esetben lenne elnézhető, ha nem csak tiltani, de törölni is lehetne azonnal. Nekem nem kényelem a megléte, ugyanis sosem használom, egyből letöltöm az Operát, az az első lépésem.
Az is baj egyébként, hogy teli van szemetelve a teló sokszor alapból, de bootloader nyitás meg root után általában ugrik a gari is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest