- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Miért is.Nem muszáj egyiket sem előretelepíteni,csak akkor nincs Play áruház sem.Van jópár kínai belpiacos telefon,amin nincs Google alkalmazás,vegyél olyat...
Az beleillik a minimalista világodba...
Nem értem a hisztit.A táblagépemen 2 böngésző van alapból,a Google-s és a Samsungos.Mindkettőnél 4 mozdulat a keresőmotor átváltása.A telefonomban szintén 2 böngésző van,Chrome és a Xiaomi sajátja.Ott is mindkettőnél 4 mozdulot a váltás.Én a rendszer által biztosítotg alkalmazások közül a böngészőt és az SMS alkalmazást használom,minden másnál külső appot teszek fel.Mégsem zavar,hogy van rajta gyári zenelejátszó,filmnéző,naptár,fájlkezelő,notesz,telefonkönyv,időjárás,számológép,galéria,irodai csomag,fotó-alkalmazás...stb.Feltelepítem amit szeretnék használni,legfeljebb lesz a zenelejátszóból 2 is.Na és?Ha netán valamiért elromlik az egyik(pl hibás frissítés)akkor sincs gond,amíg ki nem javítják használom a gyárit...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest