- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Egyelőre elégedett vagyok vele. Olyan mintha picit simábban menne minden vele, mint az 1600-al. De lehet hogy csak azért van, mert nem 550/500-as ssd-ről megy a rendszer, hanem 1500/800as nvme-ről...
Amúgy már kész van a szimulátor, ha lesz időm csinálok képet/videót és akkor rakom ki ide. Csak kellene egy kis idő, ami nem nagyon van.
-
bobalazs
nagyúr
Ez van nekem is nem rég óta, de nekem a haswell i5 is elég volt.
Nem sok előnyét látom játékban sem a gtx 1060 a korlátozó tényező nálam.
Annyira mindenképp jó hogy tudok most már OBSben cpuval streamelni. Persze nem nagyon megterhelő beállításokkal, de a lényeg hogy tudok most már. -
oriic
HÁZIGAZDA
Jo cucc, nekem is ez kerult most az uj gepbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Jövedelem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest