- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
erix31
csendes tag
válasz
Sordoran #14347 üzenetére
Képzeld Sordoran, sikerült találnom yahtos fuvart, vigyorogtam mint vadalma a körtefán. El is vittem Uppsala-ba a GNT-hez. Aztán meg lekókadtam, ugyanis nem kaptam semmit. Tehát amit mondasz az fontos, hogy tényleg egy kikötőbe vigyem a yahtot, a cipőfelsőrész készítő, nem ad achit. Azt gondoltam, azért mert nem egy kék horgony a célállomás, attól én még ügyes, okos és szép leszek. Meg szerény is. Nem így lett.
Keresem tovább a kék horgonyt... -
ledgeri
nagyúr
válasz
Sordoran #14347 üzenetére
Ezt kiegészíteném, hogy nem kell az azonali utazáshoz a multiban lenni, idő megtakarításhoz, viszont a másik módszer a konzol használata... beállítás után a goto városnév-vel mész akármerre....
-
huskydog17
addikt
válasz
Sordoran #14143 üzenetére
A Coach Simulator egy teljesen különálló játéknak készül, nem tudom honnan veszed a DLC tervet. Az SCS CEO-ja is korábban azt nyilatkozta egy interjúban, hogy ahhoz teljesen át kell alakítani a gameplay-t és a játék még csak tervként létezik, a megvalósítás még nem igazán kezdődött el. Az interjút azt hiszem a Squirrel nevű brit Youtube-er csinálta, amikor kilátogatott az SCS főhadiszállására.
14144: Sajnos az oldal regisztrációt igényel, így nem látom a tartalmát. Mi ez a Restacar és ők honnan szerezték az infókat? Sehol nem találni a neten erről szóló hivatalosan megerősített infókat.
-
tatabike
őstag
válasz
Sordoran #13949 üzenetére
Szerintem frankó. Gratulálok, 2 óra alatt nagyon is jó lett...
Engem az lepett meg, hogy milyen sokan nyomják billentyűvel. Szerintem a bill+egér sokkal jobb, míg nem volt kormányom, azzal játszottam. Igaz, sima mezei egérrel nem annyira jó, legalább egy állítható dpi-s kell hozzá, és minél nagyobb felbontásra tenni, hogy ne az legyen, hogy mozdítasz 2mm-t az egéren, és bent vagy az erdőben/árokban/házfalban...
-
tatabike
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest