- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
válasz
Joccc07 #25677 üzenetére
Mint ötlet, szerintem remek, hisz nem túl sok ilyen, kimondottan kamionos kieg. létezik.
A gondom nekem az, hogy ha még közé rakjuk a kormányt, akkor már az oldalsó panel eléggé távol lesz. A Logitech G széria eléggé közkedvelt ilyen körökben, amihez számtalan DIY mod létezik már, többek közt pl az indexhez is, ami a kormányra van rögzítve.
Én inkább valami olyan megoldásban gondolkodnék, amit a kormány "mögé" lehetne rögzíteni, kvázi egy "műszerfal"-ként funkcionálna.
Én is azért csináltam főként ilyen DIY modokból, mert az kézre esik. + a különböző kapcsolókra pedig streamdeck van.
Nem akartam olyan sokat költeni rá, mert a másik Fanatec szetthez vettem ezt-azt inkább. Ott több időt töltök.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest