Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
GodGamer5 #18 üzenetére
Szerintem ITX ház, amibe akár teljes hosszúságú GPU is belemehet, az PHANTEKS Enthoo Evolv Shift. Szerintem mindegyik ház szánalmas próbálkozás, ahol nem törekednek a kicsi mértre, vagy praktikus elhelyezésre, hanem egy rendes midi tower alapterületével vetekszik a méret. Ilyen esetekben értelmét veszti az ITX alaplap méretelőnye.
Az én ATX házam, minimális térfogat többlettel, akkora mint a Portal: "Dimensions: 411/375/190 mm (H x L x W)" Én ezzel vagyok elégedett egy ATX méretben. A házamba belefér a Sytche Ninja 3 rev.B és benne is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest