- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Archos2014 #19 üzenetére
IP54: por bejuthat a készülékházba, de csak nem károsító mértékben + fröccsenő víztől tesztben meghatározott ideig nem károsodik. Ezt kábé bármire rá lehet írni, aztán ha mégse úgy van, akkor garinál bebizonyítják, hogy a vásárló a hibás.
Ha beviszem hozzátok a tabletet azzal, hogy 90 cm-ről esett a sarkára, és berepedt a kijelző, cserélitek nekem gariban?
Ennek a terméknek az üzenete szerintem egészen más, de inkább nem írom le.
Gumiból/műanyagból készült -azaz max egy évig funkcióját betöltő- védődugó nélküli IP68 mobil vagy tablet mikor várható az Archos-tól?
Egyébként azt hiszem, én inkább a jövendő Archos készülékeket nem fogom kommentálni, mindenki számára így lesz jobb!
-
válasz
Archos2014 #15 üzenetére
"A Top 10 tabletből 1 db 2 GB-os, 1 db Samsung 1,5 GB-os"
Az emberek szegények, megveszik a szart is, ha elég olcsó, illetve sokan nem értenek hozzá.
Számomra egyébként a történet RAM része csak vicces, de nem felháborító. Viszont IP54-et aki kiír egy készüléknél, azon én fel tudok háborodni, és abban is biztos lehet a cég, hogy nem fogok tőlük a jövőben nagyon sokáig vásárolni!
-
xxman
senior tag
válasz
Archos2014 #15 üzenetére
Szerintem a RAM fétis 4-6-8GB-nél kezdődik. Minden más csupán az idegrendszer megóvása végett is szükséges. És nem kell hozzá hardcore usernek lenni. 1GB már egy böngésző (1-2ablak) + zene + gmail appot nem bír el, pedig ez abszolút elvárható (lenne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged