- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoli31
aktív tag
Nem tudjátok nálam mi lehet a baj?
Fel akarom telepíteni, erre azt írja ki hogy a program a Windows NT 6.0 vagy későbbi verzióját igényli. Mért nem akar XP-re települni, mi a baja vele? Talán van már a service pac3-nál is újabb verzió?
Amúgy a videó alapján nem egy nagy szám. Nem estem tőle hanyatt. -
taltos
senior tag
Akit csak a látvány érdekel, az ránézhet itt. Nem állítom, hogy megéri.
-
Fortissimus
őstag
koszi, meglessuk
-
elithun
őstag
Letöltöm, aztán meglátjuk.
-
boeing
őstag
Na lehet izitani a kártyákat uraim.
-
FefeeX
veterán
Érdemes benchmarkolni a boxokat meg a ps-eket, hiszen úgyis mindenki tuningolja őket... Tudod egyáltalán, mire jó egy benchmark program?
Csak hogy válaszoljak a kérdésedre: a pc-k kb 10 millió alkatrészből rakhatóak össze, különbség van a teljesítményük közt. A benchmark erre ad pontot, összeméri a tudást. Ha te a saját boxod akarod hasonlítani a szomszédéhoz, hát rajtaUtánanéztem, ennek benchmarkhoz köze nincs, ezt a szót nem is említik meg az eredeti hírben az oldalán, ez egy demó. Legalábbis én végigfutottam és ezt láttam. Szóval a "hír" címe nem igaz, ráadásul erősen félrevezető, és olyanról vitatkozunk, ami nem is igaz...
-
LittleDemon
tag
szépnek szép, de én nem igy képzeltem el
olyan mint cod4 ben spectatban, oda mész és úgy ahova akarsz.
amugy télleg szép, de nem értem h a fa leveleit mi a f@sznak nem lehet szépre megcsinálni ,
ez irritál engem a legjobban
amugy engem is érdekelne mennyivel megy -
csoli31
aktív tag
válasz
Dj Dekko! #19 üzenetére
Sajnálom ha te magadra vetted amit írtam. Általánosítottam, és elfelejtettem oda írni, hogy tisztelet a kivételnek. Tudod sajnos már egy ideje rengetek fórumokon ezt tapasztalom. Meg azt, hogy már egyre inkább a grafikáján múlik egy játéknál, hogy egyeseknek kel-e a játék vagy sem. Egyre többeknek fontosabb az, hogy hogy néz ki a játék, mint maga a játék tartalma (az igazi értéke, ami miatt jó lesz-e egy játék, vagy rossz).
-
Dj Dekko!
őstag
Én például nem azért akartam megnézni hogy dicsekedjek vele.
Hanem mert hajt a kíváncsiság.
Szerintem aki azért vesz GTX 480 illetve 470-est avagy HD 5870-est hogy dicsekedjen hány fps-el megy neki a teszt program, tesztprogramok.
Azok meg is érdemlik.
Mostanában nem igazán láttam fejlődést a játékok körében grafikában.
Csak hogy egyre nagyobb rendszer igényük lesz a programoknak.
Ezért voltam erre a tesztre is kíváncsi. -
h-yle
addikt
DX11 only engine gyak. nem is létezik, hiszen visszafelé kompatibilis 9c-ig. Max. kiveszik belőle a kompatibilitást, ha olyan megoldásokat használnak mint mondjuk a Unigine Heaven-ben a lépcsők.
Persze ilyet hülye lenne csinálni a fejlesztő, mert ha egy játékból (ami nem RTS, vagy komplikált MMO) el lehet adni 1 misit PC-re akkor el lehet még adni 2-2 misit konzolra. -
SzlobiG
félisten
Elvileg megy DX10-el csak akkor nincs tesszelláció ahogy olvasom, de aztán lehet félre értelmezem.
-
Enton
addikt
(#6) danati, (#8) SzlobiG, (#10) FefeeX, (#11) Dj Dekko!:
Fut a dolog, szép meg jó meg minden, de mi értelme, van? mert még csak egy bench gomb sincs benne ami mérne valami eredményt, ez csak látványra van szerintem.
Végigzongoráztam az összes bill-t és kuka semmit nem csinál semmi.(#14) csoli31:
Még fps jelző sincs benne.
-
Vistaboy
veterán
Szerintem azért adják ki PS3-ra és XBOX360-ra is a demót, mivel ez tulajdonképpen egy később játékokhoz felhasználni kívánt engine bemutatásának céljából jött ki.
Ha pedig így lesz, akkor nem feltétlenül kell majd hozzá DX11 hardver.
-
Dj Dekko!
őstag
Érdekes lenne, vajon fut egy 4870 esen a teszt?!
Bár csak dx10.1 de egy próbát megérne szerintem. -
FefeeX
veterán
Engem is az érdekelne, fut-e dx10.1-ben, ha nem akkor kéne egy video
Amúgy valóban, ps-re meg boxra mi a rákfenének???
-
heihachi
addikt
Lassan játékokat is kéne írni PC-re, nem csak bencsmárkokat
-
Sirandrish
legenda
Huu ez kellett mint egy falat kenyér
-
danati
senior tag
Régebbi kártyákon nem is fut?
-
csoli31
aktív tag
Majd én is kipróbálom az Ati X1800GTO kártyámmal, XP alatt, hogy mit produkál DX11-ben.
-
kelzsoca
félisten
A demó XBOX360-ra és PS3-ra is ki fog majd jönni, valamikor még az idén.
De minek?
-
Hiftu
senior tag
Nem volt erről már hír hetekkel korábban?
Komoly dejavu-m van... -
LackoMester
addikt
Kiváncsian várom. Este lepörgetem.
-
h-yle
addikt
Na urak, lehet dobálózni az FPS-ekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest