Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Viszont a játék 201x -ben fog megjelenni amikor már elég szép számmal vannak 2+ magos procik, így valamelyeset "hozzányúlhatnának" ahhoz a motorhoz.
C&C3-ban és más stratégiákban legalább annyi "teendő" van, mégis vígan megy ezeken a procikon Ultra-n is, ráadásul ott meg a Generals SAGE engine-je volt az alap, aminél még csak 2magos proci sem volt...Ok, hogy más motort használnak, így más a megvalósítás, de valamennyi terhet átrakhatnának a VGA-ra (most itt dx11 és AI számításra gondolok, de az elavult motor miatt gondolom, nem lehetséges).
-
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Nyilván az is számít, de egy csúcskártyának meg csúcs processzornak az lenne a dolga hogy megbírkozzon ennyi tereptárggyal meg a mozgó egységekkel, szóval itt nem a grafika lesz ami szarrá fogja terhelni a videókártyát, inkább proci kell majd neki, mint pl CS-be se számít nagyon a videókárta, minnél jobb procid van annál több lesz az fps, persze nemhiszem hogy óriásit ugrana tőle, de valamennyit javulna.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Nekem nem kell 100 fps, csak hát ettől a kinézettől alap lenne hogy hozza a 100-ast egy 5870-en. Fura hogy AA sincs rajta meg Anisotropic se, azt nemlehet tudni hogy mi terheli le ennyire a procikat hogy limitesek lesznek?
vhunor: A Dow 2 se ronda mondjuk de egy 5870-en tuti hozná 100 fps-t, viszont ott maga a játék nem tetszett (igaz csak beta-val toltam), az első jobb volt, nekem fura az hogy nem kell építkezni benne csak legyártani az egységeket, nekem attól lesz stratégia ha tartalmazza ezeket, warcraft 2-vel kezdtem anno és a dow hasonlított hozzá és ezért is tetszett.
sicilan: Ezt nem kellett volna, játéknál más a helyzet mint filmeknél, kell az a 60 fps, de próbáld be egy fps játékba hogy lekorlátozod az fps-t 100-ről 30-ra, ha nem veszed észre a különbséget akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Neha tenyleg nehez felfogni, hogy mennyire baromi gyorsan szamol akar mar egy C64 is, pedig de)