Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Viszont a játék 201x -ben fog megjelenni amikor már elég szép számmal vannak 2+ magos procik, így valamelyeset "hozzányúlhatnának" ahhoz a motorhoz.
C&C3-ban és más stratégiákban legalább annyi "teendő" van, mégis vígan megy ezeken a procikon Ultra-n is, ráadásul ott meg a Generals SAGE engine-je volt az alap, aminél még csak 2magos proci sem volt...Ok, hogy más motort használnak, így más a megvalósítás, de valamennyi terhet átrakhatnának a VGA-ra (most itt dx11 és AI számításra gondolok, de az elavult motor miatt gondolom, nem lehetséges).
-
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Nyilván az is számít, de egy csúcskártyának meg csúcs processzornak az lenne a dolga hogy megbírkozzon ennyi tereptárggyal meg a mozgó egységekkel, szóval itt nem a grafika lesz ami szarrá fogja terhelni a videókártyát, inkább proci kell majd neki, mint pl CS-be se számít nagyon a videókárta, minnél jobb procid van annál több lesz az fps, persze nemhiszem hogy óriásit ugrana tőle, de valamennyit javulna.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Nekem nem kell 100 fps, csak hát ettől a kinézettől alap lenne hogy hozza a 100-ast egy 5870-en. Fura hogy AA sincs rajta meg Anisotropic se, azt nemlehet tudni hogy mi terheli le ennyire a procikat hogy limitesek lesznek?
vhunor: A Dow 2 se ronda mondjuk de egy 5870-en tuti hozná 100 fps-t, viszont ott maga a játék nem tetszett (igaz csak beta-val toltam), az első jobb volt, nekem fura az hogy nem kell építkezni benne csak legyártani az egységeket, nekem attól lesz stratégia ha tartalmazza ezeket, warcraft 2-vel kezdtem anno és a dow hasonlított hozzá és ezért is tetszett.
sicilan: Ezt nem kellett volna, játéknál más a helyzet mint filmeknél, kell az a 60 fps, de próbáld be egy fps játékba hogy lekorlátozod az fps-t 100-ről 30-ra, ha nem veszed észre a különbséget akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Konteó topic
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Neha tenyleg nehez felfogni, hogy mennyire baromi gyorsan szamol akar mar egy C64 is, pedig de)