- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- LTE frekvenciák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet érdekel még vkit:
Nálam 40-60 FPS körül megy, 30 alá pedig soha nem esik "ultra" részletesség mellett.M4A79T Deluxe | AMD Phenom II X2 550BE @ X4 @ 3.5GHz @ 1,337V + Noctua NH-U12P | 2x1 GB OCZ Platinum 1600 cl7 | Sapphire HD 4850 Toxic + Accelero S1 + Turbo Module
1680x1050
-
törölt tag
válasz
Wolverine #54 üzenetére
Viszont a játék 201x -ben fog megjelenni amikor már elég szép számmal vannak 2+ magos procik, így valamelyeset "hozzányúlhatnának" ahhoz a motorhoz.
C&C3-ban és más stratégiákban legalább annyi "teendő" van, mégis vígan megy ezeken a procikon Ultra-n is, ráadásul ott meg a Generals SAGE engine-je volt az alap, aminél még csak 2magos proci sem volt...Ok, hogy más motort használnak, így más a megvalósítás, de valamennyi terhet átrakhatnának a VGA-ra (most itt dx11 és AI számításra gondolok, de az elavult motor miatt gondolom, nem lehetséges).
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
#85552128 #46 üzenetére
Nem tudom, mire gondoltál, de vedd figyelembe, hogy a Starcraft 2 esetén brutális mennyiségű egység van, akiknek mozogni kell (AI, útkeresés) plusz a fizikai számítások plusz a harc maga (sebzések, ki mikor hal meg, és ezek szinkronizálása a résztvevők között). Van ott dolga a prociknak. szerk: aki a 4 magos támogatást hiányolja, az gondoljon bele abba a forgatókönyvbe, hogy a motor készen van 2 éve és azóta nem igazán nyúltak hozzá - márpedig akkor a 4 magos processzorok cseppet sem számítottak tömegterméknek...
-
Rossi
addikt
Gondoltam, hogy nem a CPU-m lesz a gyenge keresztmetszet... VGA teszt is kellene. Bocs ha már van/volt.
-
Fortissimus
őstag
amugy jol nez ki, nagyon varos game. biztos vagyok benne, hogy mire kiadjak optimalizalva lesz es futni fog rendesen gyengebb gepeken is
-
Def26
félisten
Asszem tényleg jól döntöttem a core i5 750 -el.
-
mephi666
nagyúr
asszem ezzel elleszek 1280ban az athlon2 250-nel
de nem is baj, hogy nincs überbrutál gépigénye... (az első rész azért megelégedett kisebb géppel is: p100+32mega rammal csak úgy száguldott)
#47: ez engem is zavar, de másik szemszögből is meg lehet érteni->aki programozott, az tudhatja, hogy nem egyszerű normális multigpu/cpu támogatást összehozni... pedig ez lenne a cél... én abban látnám a jövőt, hogy ezt normálisan megvalósítsák, sőt továbbmenve: akármilyen akár többmagos cpu/vga/sli/cf konfiguráció esetén automatikusan vagy előre beállított módon megoszoljanak a számítások egyenletes terheléselosztással... gyengébb+erősebb vga párosnál főleg az erősebben menjenek a grafikával kapcsolatos számítások, cpu-n meg a gyengébb vga-n meg minden egyéb... mármint a kisebb vga is segítsen be a cpu-nak a számításokba... szép ez így leírva, már csak az kellene, hogy valaki normálisan leprogramozza
nem kis feladat... főleg, hogy dinamikusan változzon mindig aszerint, hogy az adott pillanatban mi a legoptimálisabb...
-
-
bpx
őstag
hát azért szerintem egy i7 + 5870 kombóval a 46 fps AA nélkül elég gyatra eredmény
ha meg ennyire kell neki a proci, akkor igazán használhatná a négy magot, "vicces" hogy pl. a Q6600 is mennyire hátul van
remélem azért részeletesen testre lehet szabni a beállításokat, és szépen fog menni -
BalaNce87
addikt
Majd megnézem ezt a replayt, nah de én őszintén tökre úgy voltam ezzel a játékkal hogy az én gépem bőven elég lesz alá, de ez úgy látszik nem lesz így. Mondjuk nem értem a teszbe 5870 volt neked 4870 van és E8400-al lett 37 fps 1680-ba, neked meg gyengébb kártyával nagyobb felbontáson ugyanaz az az eredmény?
-
törölt tag
Már nem azért, de egy Phenom x4, meg AMD 6000+ procit kifektet "ez"???
Semmi látványos nincs ezeken az effekteken szóval, ha eddig nem volt idő, akkor most húzzanak el még 3 év optimalizációs kurzusra... -
bozont
veterán
válasz
BalaNce87 #34 üzenetére
Nem a vga lesz a szűk keresztmetszet, tényleg nagyon kell neki a proci. A grafikai beállításoknál több effektnél is írja, hogy a processzort terheli és low beállításon 75%-kal kevesebb terhelés hárul rá mint ultrán. Ilyen pl a fizika, de a különböző robbanásokat meg ilyen-olyan effekteket is a cpu-val számoltat, az meg van bőven a játékban. Szóval nem kell megijedni, az ultra beállítás megeszi a gépet, de még úgy is folyamatos és játszható, ha meg meg nagyobb sebesség kell kicsit vissza kell venni a beállításoknál és high-on már szépen fut szerintem.
Nálam pl egy nagyobb pályán 2v2-ben (csak replay), 1920x1200 és ultra beállításon így futott:
min: 19
max: 61
avg: 37.2A végére már jól belakták a pályát és sok egység is mozgott, viszont AA és AF nem volt bekapcsolva. Ami még megfigyeltem, hogy néha tekergette rendesen a vinyót és be-be akadt, mintha keveselné a 2GB memóriát. De majd még lemérem high meg medium beállításon mi a helyzet.
-
DarkGubi
aktív tag
-
Wolverine
félisten
válasz
BalaNce87 #31 üzenetére
Nyilván nem, hanem a fizika; ami szintén megoldható lenne szerintem, ha mind a 4 magot kihasználná adott esetben a motor, de ez kb. kizárt (2007-ben jelentették be, és előtte is dolgoztak rajta - valószínűleg legalább 2 évet... márpedig a 2-nél több magos procik csak azóta terjedtek el, és sokaknak máig nincs olyan gépe).
-
Devid_81
félisten
Nosza, az intel CPU-kat lassan megeszi az AMD.
Nem is lenne baj, legalabb nem lenne csillagaszati ara az inteleknek. -
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine #29 üzenetére
Nyilván az is számít, de egy csúcskártyának meg csúcs processzornak az lenne a dolga hogy megbírkozzon ennyi tereptárggyal meg a mozgó egységekkel, szóval itt nem a grafika lesz ami szarrá fogja terhelni a videókártyát, inkább proci kell majd neki, mint pl CS-be se számít nagyon a videókárta, minnél jobb procid van annál több lesz az fps, persze nemhiszem hogy óriásit ugrana tőle, de valamennyit javulna.
-
Tom5
addikt
Mi ez a sok Starcraft 2-ős nfo? Tán jön ki a játék?
-
Sicilian
addikt
25 fps felett nem mind1 mennyivel megy, úgysem látni különbséget.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine #21 üzenetére
Nekem nem kell 100 fps, csak hát ettől a kinézettől alap lenne hogy hozza a 100-ast egy 5870-en. Fura hogy AA sincs rajta meg Anisotropic se, azt nemlehet tudni hogy mi terheli le ennyire a procikat hogy limitesek lesznek?
vhunor: A Dow 2 se ronda mondjuk de egy 5870-en tuti hozná 100 fps-t, viszont ott maga a játék nem tetszett (igaz csak beta-val toltam), az első jobb volt, nekem fura az hogy nem kell építkezni benne csak legyártani az egységeket, nekem attól lesz stratégia ha tartalmazza ezeket, warcraft 2-vel kezdtem anno és a dow hasonlított hozzá és ezért is tetszett.
sicilan: Ezt nem kellett volna, játéknál más a helyzet mint filmeknél, kell az a 60 fps, de próbáld be egy fps játékba hogy lekorlátozod az fps-t 100-ről 30-ra, ha nem veszed észre a különbséget akkor...
-
DarkGubi
aktív tag
Csináltak egy új gombot a SC2 béta menüjében, hogy belépés vendégként. Ekkor hozzáférünk a beállításokhoz és a visszajátszáshoz, de csak azokhoz. Nézegetni, tapasztalat gyűjtésre és az egységek tanulmányozásához jó. Amint kulcsot kapok, profiként(?) vághatok a multiba. Itt megtalálod a szükséges infókat és fájlokat (angolul). Még egy telepítőt is létrehoztak az egyszerű telepítés érdekében. Magát a béta SC2-t pedig torrenten megtalálod.
-
dabadab
titán
Azért vicces, hogy az ilyen brutálisan megemelkedett gépigény (mármint az első részhez képest) mennyire minimális minőségjavulást hoz.
(Pedig lehetne igazán élethű is
)
-
BalaNce87
addikt
Hát erre még ráfér egy optimalizáció, igaz arra is lett volna idejük, az hogy jól kihasználja a több magos procikat azt megcsinálhatták volna, de meglepő hogy ekkora felbontásba egy csúcs kártya egy jó E8400-al 37 fps-t tud. Valahogy nem ezt vártam volna, az hogy 2 magos kell neki az már érthető mert látszik hogy foglalkoztak a fizikával, de hogy miért nem elég neki egy 5870 ekkora felbontásba az magas. Azért egy 80-100 fpst simán elvártam volna az 5870-el, egy átlag kártyákkal meg legyen meg az 50-60, csak mindenki azt mondta hogy gyenge gépeken is jól fog futni, de most ebből nem igazán ez jön le. Az mondjuk oké hogy stratégia játékhoz nem kell magas fps, de ez akkor is meglepő eredmény.
-
Daczy
aktív tag
azért ez még viccnek is rossz, hogy egy HD 5870 kevés mellé. Ez nevetséges. Közel se olyan jó a grafikája, ami megígényli ezeket a megoldásokat
-
DarkGubi
aktív tag
Nem kell félni a gépigénytől. Az öcsém gépén például nagyon jól fut.
Konfig: Athlon64 3800+ (2 mag 2 Ghz. A legelső 2 magos amd proci), 1 GB ram, Windows 7, Ati 4350 videokártya (512 Mb DDR2 videoram, a 4000 széria legalsóbb kategóriás kártyája), 1280x1024 felbontás. Az SC2 beállításai pedig medium-high közötti (sokat kísérletezett a beállításokkal) és az eredmény: 40-50 fps. Ami (szerintem) meglepően jó. Persze se élsimítás, se szűrés nincs berakva.
De én sem panaszkodom: Phenom II X4 940, 2 GB RAM, Win7, Ati 3850 (csak 256 MB videoram
), csupa high beállítások és 1920x1080-as felbontás 50-60 FPS-sel. Nálam sincs elsimítás se szűrés bekapcsolva.
Egyedül a laptopomon nem fut. C2D T7300 (2 mag 2 GHz), 3 GB RAM, Win7, Intel x3100 (fujj
), 1280x800 és 10-20 fps közötti értéket kapok felbontástól függetlenül. Átkozott Intel GMA!!!
Tanulság: Nem kell berakni élsimítást és akkor minden jó, ha béta kulcs a vége.
-
boeing
őstag
Ez igy jó is,de szerintem nagyobb felbontásban,inkább erösebb videó kártya lesz a favorit.
-
Ateszzero
őstag
Azért anyira nem barátságos ez az eredmény emberek.
Egy E8400-al meg 4GB ram-mal 30-37Fps??Akkor milyen lesz az én gépemen 1280-ban? -
-
Morden24
nagyúr
Ennyi év alatt azért össze lehetett volna hozni egy 4CPU-s támogatást is...
-
decibel
aktív tag
válasz
FoxiestFox #5 üzenetére
Mi köze van a felbontásnak a cpu igényhez? Max akkor gyorsul ha reszelnek még a kódón.
-
Egy magon is simán játszható lesz, visszavett grafikával. Helyes. Ehhez a látványhoz csúnya lenne, ha négymagos kellene.
-
hemaka
nagyúr
Ez már így is simán menne. Gondolom a végleges még hoz pár +fps-t, nem gáz.
-
Domi_Jani
tag
Hát, én azt hittem h nem lesz ekkora gépigénye és röhögve megy majd a mostani konfigomon. Persze ahogy nézem a HD Ready felbontással nálam nem lesz gond, remélem...
-
Bibby
addikt
Ki gondolta volna hogy a legjobb eredményt a legerősebb processzorok érik majd el... nem semmi, tényleg.
Azért gyengébb felbontásban és részletességben reméljük jóval kevesebbel is beéri, mert ez nem kimagasló eredmény egy viszonylag csúcs konfigtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged