- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Majd megnézem ezt a replayt, nah de én őszintén tökre úgy voltam ezzel a játékkal hogy az én gépem bőven elég lesz alá, de ez úgy látszik nem lesz így. Mondjuk nem értem a teszbe 5870 volt neked 4870 van és E8400-al lett 37 fps 1680-ba, neked meg gyengébb kártyával nagyobb felbontáson ugyanaz az az eredmény?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine #29 üzenetére
Nyilván az is számít, de egy csúcskártyának meg csúcs processzornak az lenne a dolga hogy megbírkozzon ennyi tereptárggyal meg a mozgó egységekkel, szóval itt nem a grafika lesz ami szarrá fogja terhelni a videókártyát, inkább proci kell majd neki, mint pl CS-be se számít nagyon a videókárta, minnél jobb procid van annál több lesz az fps, persze nemhiszem hogy óriásit ugrana tőle, de valamennyit javulna.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine #21 üzenetére
Nekem nem kell 100 fps, csak hát ettől a kinézettől alap lenne hogy hozza a 100-ast egy 5870-en. Fura hogy AA sincs rajta meg Anisotropic se, azt nemlehet tudni hogy mi terheli le ennyire a procikat hogy limitesek lesznek?
vhunor: A Dow 2 se ronda mondjuk de egy 5870-en tuti hozná 100 fps-t, viszont ott maga a játék nem tetszett (igaz csak beta-val toltam), az első jobb volt, nekem fura az hogy nem kell építkezni benne csak legyártani az egységeket, nekem attól lesz stratégia ha tartalmazza ezeket, warcraft 2-vel kezdtem anno és a dow hasonlított hozzá és ezért is tetszett.
sicilan: Ezt nem kellett volna, játéknál más a helyzet mint filmeknél, kell az a 60 fps, de próbáld be egy fps játékba hogy lekorlátozod az fps-t 100-ről 30-ra, ha nem veszed észre a különbséget akkor...
-
BalaNce87
addikt
Hát erre még ráfér egy optimalizáció, igaz arra is lett volna idejük, az hogy jól kihasználja a több magos procikat azt megcsinálhatták volna, de meglepő hogy ekkora felbontásba egy csúcs kártya egy jó E8400-al 37 fps-t tud. Valahogy nem ezt vártam volna, az hogy 2 magos kell neki az már érthető mert látszik hogy foglalkoztak a fizikával, de hogy miért nem elég neki egy 5870 ekkora felbontásba az magas. Azért egy 80-100 fpst simán elvártam volna az 5870-el, egy átlag kártyákkal meg legyen meg az 50-60, csak mindenki azt mondta hogy gyenge gépeken is jól fog futni, de most ebből nem igazán ez jön le. Az mondjuk oké hogy stratégia játékhoz nem kell magas fps, de ez akkor is meglepő eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged