- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Látom jó sokan helyeslik, hogy a Blizzard jól lefeji őket. Hajrá. Szegény hekkerek pedig nem voltak elég ügyesek, elfelejtették, hogy a WoW alkotójával húznak ujjat, akinek a policyje gondolom még a CIA-nál is keményebb lehet, kockáik pedig azonnal észreveszik az ilyesfajta turpisságokat. Az, hogy emiatt single-ből bannolják az embert, az merő bunkóság, azt már jobban megértem, hogy a hekkelő kedvű játékosok ne kapjanak acsikat. A trainereket (hogy mi értelme van nekik, fel nem tudom fogni) nem tartanám halálos bűnnek, mint ahogy a modokat sem. Az egésznek 1984 szaga van. jelentkezz be, ha single-ben játszani akarsz, tárold nálunk a mentéseidet, stb - felfordul a gyomrom.
Legközelebb Ukrajnából ugorjanak neki a Blizzardnak, kétlem, hogy pert tudnának ellenük indítani. Vagy akár Kínában (minden amit tehetnek, hogy oda többet nem szórják az adást, úha SCII nélkül nem élet az élet...). Az effajta pénzes bagázsokhoz csak egy kívánságom van: még több ilyen próbálkozót...
Most az egész világ el van a pénz miatt qrvulva, vagy csak én látom így???
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged