Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
Kösz a bíztatást.

Ha otthoni gépen tolom, nem aggódom. Ha notiról, meglátom hol, miben kell kompromisszumot kötni. Enyi
-
Wolverine
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egy cég

-
Ptech
addikt
Nekem a Reaver spec nem hiányzik, ott az Immo meg a Colo, és nem kell a hülye Scarabokkal vergődni, amikor beragadnak valami tereptárgyba..
Szerintem muszály Zergnél az egyenkénti gyártás, pont azért mert több Hatchery-t is ki tudsz egszerre jelölni, különben nagyobb macera lenne pont annyi lárvát kijelölgetni, amennyit akarsz. Így kevesebb dologra kell figyelni.
A Carrier meg állítható, jobbklikk és máris autocaston van az Interceptor gyártás. -
FefeeX
veterán
Jaja, pár egységet ki is vettek amit sajnálok (reaver), meg egyesével kell a zergeket átalakítani, ami szerintem hülyeség, mint ahogy a carrierek interceptorait is egyesével kell építeni, nem lehet batch. Legalább állítható lenne...
De ezeken kívül nekem teljesen bejön az új. -
Ptech
addikt
válasz
silverlightx
üzenetére
Eddigiek alapján nem nehezebb semmivel, könnyítésel is vannak azért, pl dupla rally point főépületeknek, control groupban akárhány egség lehet, több épületet is ki lehet egyszerre jelölni, automatikusan az üresen álló/leggyorsabban szabad épületben kezdi a gyártást, control groupok kaptak egy saját kis bart, stb.
Csak vannak új dolgok benne, ami ellen nem feltétlenül működnek a régi ellenszerek. De ahogy BW-ban is szép lehetett kapni egy noobot 5 perc alatt, itt is lehet. -
Gabás
addikt
válasz
silverlightx
üzenetére
most már közel a megjelenés, csak a meglévő egységek tulajdonságait reszelik
-
Wolverine
félisten
válasz
silverlightx
üzenetére
Elég sokan bétáznak innen a Gamepodról is...

-
Wolverine
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nézd meg a konfigomat; 1280*1024-ben mediumon elfut.
-
Ptech
addikt
válasz
horrorshoes
üzenetére
Szóval két gameplay videóbó sikerült leszűrni, hogy az egyetlen változás a grafika?
Nem azért, de mit akartál látni? Ahogy a Blizzard újra feltalálja az RTS műfajt,vagy mi? Akkor meg azért lenne a nyafogás, hogy ez már nem olyan, mint a BW. -
FefeeX
veterán
válasz
horrorshoes
üzenetére
Pedig nem ennyi, próbálj szerezni kulcsot a demóhoz...
-
horrorshoes
csendes tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát nekem anno az egy meg a Brood Wars nagy kedvencem volt, de ahogy a második rész videóit elnézem nem várok sokat, lesz benne 3D effekt, meg át tudnak közlekedni az egységek a tereptárgyakon, nekem kb. ennyi jött le eddig, pedig már két videót is megnéztem. Szomorú ez , szomorú

-
Ptech
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az is elfut szinte mindenen, csak a grafikai részletességen múlik. Van aki Intel GMA-val szerelt notiról tulja, igaz lebutított grafikával, de eldöcög azon is.
A te gépeden szerintem mindent Ultrára lehet rakni, az én GX720-as notimon a Medium Shader kivételével minden High-on van, és prímán elfut 1440x900-ban, bár 17"-es kijelzőn jobb is ez a felbontás, mint a natív 1680x1050.
-
Ptech
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A Starcraft első része még egy írógépen is elfut. Emlékszem én egy 486 DX2-esen játszottam vele annó, és jól futott.
-
papi20
tag
Pont születésnapomon jön ki. Hát ezért meg kell vennem.

-
FefeeX
veterán
válasz
Paarthurnax
üzenetére
5 font angliában a SC+BW a zavvin pl
+1 font a PK. A játékot ha bnet accon regeled, bármikor ugyanúgy elektronikusan letöltheted, ha zavar a 2 lemez meg a sok szép füzet, azokat kidobhatod, és olcsóbban megúsztad. 
- = Zk = -: ha nincs min játszani azt mondd, és ne sóvárogj
Amúgy már elég olcsón lehet kapni ilyen típusú játékokra tökéletesen megfelelő notit, ami nem gamer, nem szánt be a VGA a használati időben (3+ óra így is megvan), stb. De ha van kivel lézengeni meg iszogatni, szerintem inkább azt válaszd, mint a játékokat 
-
Paarthurnax
senior tag
-
FefeeX
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szevasz Koma!

Szerintem mindenképp játszd végig a SC1-et is! Valahogy megvan a fílingje a dolognak. Ha érdekel egyébként a SC2 béta, tudok adni kulcsot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A cinematics-ot végignézve még nem teljesen az igazi a dolog, de a játékkal, a történetekkel, meg minden belevalóval együtt szerintem óriási. -
Fáraó
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
"Ehh. Nincs ez megfilmesítve valahol?
"A teljes sztori az nincs, csak egyes részletek - lásd cinematics.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Btw, ezt a vidit még nem is láttam.
-
Wolverine
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = -
üzenetére
könyvben megvan az SC, BW tudtom szerint még nem.
-
Wolverine
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha nem igényled a lemezeket, akkor vedd meg a Blizzard Store-ban digitálisan

-
- = Zk = -
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ajaj. Az czink

Fáraó
Ehh. Nincs ez megfilmesítve valahol?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Wolverine
Nah. Remek. Ha jó áron lesz itt angliában, lehet rácuppanok.Itt melózom 4 hónpja, de másképp nézek az eredeti játékokra, mint odahaza. Hm.
Persze ehez tartozik még, hogy kaját csak 1 napra kell vennem. Szállást sem fizetek. Vagyis de, már levonják. Fura, na
-
Wolverine
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
De, fog. Viszont a CE-vel megkapod az első részt is... vagy megveszed a simát, és előtte 2k-ért beszerzed az első részt.
-
Fáraó
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Vagy esetleg Wikipedia-StarCraft.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = -
üzenetére
akkor kezdd majd az első részekkel, mert lehet, h így zavaros lesz...

-
- = Zk = -
félisten
na, ezt kipróbálom. Várom szeretettel itt az uk-ban

Remélem, a sztori nem fog hajazni az első részre. Ugyanis azt nem ösmerem. Fingom nincs, ki kinek a rokona

-
iSonic
addikt
Na hát ennél szebb hírt mára nem is vártam

-
P100
senior tag
Most már aztán fel kell, hogy vegyenek valami egyetemre, mert különben nem fogok jóízűen játszani

-
olbaidhun
őstag
Addig még sok kis meccs leszalad a beta-n. Jelenleg is osztják gőzerővel a meghívókat, csak tegnap 4et kellett elosztogatnom.

-
hemaka
nagyúr
Karácsonyra megkapjuk

-
FefeeX
veterán
Legyen úgy, csak mert ugye nekem az első is 20ba lesz a CE miatt
Jó lenne, ha nem 60ba fájna az egész... (bár ha annyi lesz, akkor is megveszem
)Mondjuk kár, hogy a laza nyár második hónapjának végén jön csak ki, ergo 1 hónap marad... Bár nyáron érdemesebb kint tölteni az időt...
-
Sicilian
addikt
A nyári uborka szezonba, tökéletes időzítés

-
P00By
nagyúr
Végre vmi konkrétum!

-
Tikakukac
titán
Ez kellett, máris atomjó napom van

-
keIdor
titán
Szerencsések ezek a Thaiföldiek.

"Thaiföld, Fülöp Szigetek, valamint Thaiföld"
-
Jól tudom, hogy a vingzofliberti csak terran hadjárat? Tehát most az SCII/a-b-c ~ből csak az a jelenik meg? Mert, ha igen, akkor kb. harmincvalahány ezer forintba fog kerülni a "3 játék" egyben. Ami egy játék. Vagymivammá.
-
RootRulez
félisten
Na! Vártam már nagyon. Valahogy a LAN partikra is meglesz oldva... Csak nehogy Blizzardosan késsen...

-
ááááá végre!!!
Na ez a hónap jó híre számomra. 
-
menalcas
őstag
Nem is olyan sok de nem is kevés, eddig is kibírtuk, majd csak eltelik ez a majd 3 hónap.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Paarthurnax
üzenetére
blizzard mindig is odafigyelt a macisokra

tévedtem egyébként, mert én júni30-ra tippeltem megjelenési dátum kapcsán (2010 első felére ígérték és ez az utolsó napja)
egyébként várom én is nagyon

-
Paarthurnax
senior tag
Lesz Mac verzio is!

-
^Bundi^
őstag
Thaiföldön 2* is megjelenik?

-
Mr.Csizmás
titán
ezt is megértük, lehet számolni a napokat

-
mcsabee
senior tag
StarCraft 2: Megjelenési idő - Mármint megjelenési dátumra gondoltál nem? ^^ Angolul sem release time, hanem release date
. -
geza12
aktív tag
Na végre...
Ideje volt már.
Aztán ki tudja megint hogy húzzák halasztják...
Reméljük ez nem következik be. -
Gude
senior tag
Megjelenésik még sok-sok nap van!.........Várós nagyon.

-
Cyno
tag
Kiváncsi vagyok, hogy a szinte csak visual upgrade-nek tekinthető SC II is lesz-e olyan sikeres minta az első?
Mivel Blizzard termékről van szó... Szvsz ki adhatnának egy új NFS-t is Troll driverekkel, az is biztos siker lenne.
-
a_nitto
csendes tag
El sem hiszem, hogy ezt a reggelt is megértem! Erre inni kell...egy kávét!

-
atike
nagyúr
Nincs is már olyan soká...

Bár a DIII-nak lenne már meg a megjelenési ideje. Mármint a hivatalos, nem a találgatós...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)