- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Azzal a havi 2-3K-val csak az a baj, hogy mellette sok egyéb más is van. Ne tévesszen meg a gépem, én ezt részletre vettem, két éven keresztül fogom fizetni havonta, ami mellett még ott a rezsi, kaja, miegymás. Igen, dolgozó ember vagyok, de ne gondolj olyasvalakire, aki reggel bemegy az irodába, végigül-mászkál-telefonál 8 órát és 3-400K-t keres.
Kőkemény fizikai melót végzek, és néha még a 100K-t sem kapom ki - pláne most a hülye adóemelésük, kafetéria-kajajegy-megadóztatásuk miatt - hogy roh@djanak meg.
Inkább úgy fogalmazzál, hogy mindenkinek az b@ssza el az életét, akit éppen odafent megválasztanak maguk között.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #22 üzenetére
Oké, csinálják. Ha nekik MMO kell, hát tessék.
Akkor inkább maradok a Dragon Age-nél. Ha már megveszek egy játékot, legalább ne kelljen néznem az órát, hogy mikor jár le az accom? És nem idegeskedek akkor sem, ha egy patch miatt napokig nem jutok online - persze az accom telik közben.
Összegezve: Én nem fogok havidíjat fizetni, mert nem éri meg nekem. Ha lesz belőle boltban megvásárolható teljes verzió, amit megveszel és utána játszhatsz vele - pl. Guild Wars, ami csak azért nem tetszik, mert masszívan PvP, amiben láma vagyok -, akkor megveszem. Ha nem, akkor számomra itt egy álom vége.
R.I.P. K.O.T.O.R.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #18 üzenetére
Félreérted, én bízom a BioWare-ben, hiszen nem volt még nekik sem rossz játékuk. Biztosan jó játék lesz ez is,nem azzal van a gond.
A gond azzal van, hogy miért PONT a K.O.T.O.R. legjobban várt 3. részéből csináltak MMO-t, amikor nyugodtan csinálhattak volna egy új projectet is. A Dragon Age: Origins-hez egy komplett Fantasy világot találtak ki, ami egy szinten van az SW univerzumával - komplexitásban értem -, tehát ne mondják nekem azt, hogy nem tudtak újat kitalálni?
-
Vistaboy
veterán
Szerintem majdnem hasonló lesz, mint ahogy mondod. Egyfajta Prestige Class, amivé fejlődhetsz, ha a megfelelő skilljeidet és tulajdonságaidat kifejleszted. Tehát kezdesz egyszerű karakterként, választasz skilleket - a lézerkard helyett gondolom először lesz Vibroblade vagy valami hasonló, hogy fejleszd a kardforgató skilljeidet -, és ezeket fejleszted. Utána ha megfelelsz a követelményeknek, felveheted valamelyik mesternél a Class-t, és kitanulhatod, fejlesztheted - gondolom lesznek tulajdonságok, amiket csak lézerkarddal lehet majd használni, így előbb azokat is fel kell húznod, mielőtt nekimész egy képzett Jedi-nek/Sith-nek.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #12 üzenetére
Ja, ebből a szempontból kétségtelenül igazad van. De a BioWare nem Blizzard, ahogy a K.O.T.O.R.-nak sem szabadna WoW-nak lennie. Ha bele akarnak fogni valami újba, lelkük rajta, de ehhez ne egy olyan játékot tegyenek tönkre, aminek az előző részében kialakult egy fajta játékstílus.
Ez olyan, mintha a DOOM-ból RTS-t akarnának csinálni, kíváncsi vagyok, mennyien küldenék el JC-t melegebb éghajlatra, ha a DOOM 4-ben körökre osztva kellene hentelnünk a démonokat.
-
Vistaboy
veterán
Igazad van, a WoW még a jó pár generációval korábbi gépemen is ment volna rendesen, és ha annyira bele lettem volna bolondulva, akkor biztosan inkább azt fizettem volna elő, mint a gépet fejlesszem.
De hát sajnos annyira nem kötnek le az MMO-k. Ha pedig nagyon rám jön az MMO-láz (mostanában nem nagyon, az Overlord II-vel tolom, utána majd a Dragon Age: Origins lesz a következő játék, ami érdekel - és a Bioshock 2 is, ha kijön), akkor ott van a RoM, azzal is el lehet szórakozni egy-két óra hosszat, ha éppen úgy van.
-
Vistaboy
veterán
Megértem. Nem ez a gond.
(Mondjuk a RoM 100% free, ha én 12K-ért megveszem a játékot - és még pár ezren -, akkor már lesz bevételük, úgyhogy...)
De ha valaki Netherdrake-et akar (hogy WoW-os hasonlattal éljek), az farmoljon csak nyugodtan holta napjáig havonta tejelve, de én megvagyok a jó öreg 60%-os mountommal is, amit a játékban pénzért megveszek, és elég a küldik teljesítéséhez.
Az extra cuccok nem baj, ha Item Mall-osak, ha valaki olyat akar, akkor majd ő megveszi. Én csak játszani akarok, és esetleg ha később odajutok - vagy ha kiderül, hogy az IM-es cuccok nélkül lehetetlen a komolyabb játék -, akkor döntöm el, hogy mit akarok. De addig is, amíg odáig elérek, az nem pár óra lesz, és akkor már azt mondom, hogy megérte az a 12K. De hogy 12K-t kifizetsz, játszol egy hónapig, utána megint fizessél, köszi szépen, ennyit egy játék sem ér. (WoW-hoz egyszer vettem GC-t, és 4 hónapig játszottam vele - hála a Free Trial-oknak -, de többre nem futotta. Beleöltem 20K-t az accba - maga a játék, GC plusz a postaköltség -, és ebből 4 hónapig játszottam, azaz egy hónapért fizettem 5K-t. Szerintem nem érte meg. Ezért is hagytam abba.)
-
Vistaboy
veterán
Hát ja, de még jobb lenne havidíj nélkül.
Elég legyen egyszer megvenni, így is elég sok az a 12K, amit egy AAA-s játékért manapság elkérnek. De hogy mellette még a havidíjat is fizessem... ugyan már.A K.O.T.O.R.-t sem játszottam volna olyan sokáig, ha havidíjas lett volna, nem Single-player RPG.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest