- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Hol trollkodtam és kivel?
Cifu kolléga lentebb összefoglalta a lényeget.Malibutomi: Neked is ugyanazt tudom mondani. Nem várok el egy játéktól teljes realitást, csak akkor ne akarja senki megmagyarázni, hogy a játék teljesen realisztikus, mert nem az. Ennyi. Szerintem csak szimpla félreértés történt.
-
huskydog17
addikt
"... sőt, elég spéci cipő van rajtuk, azok intelligens elektromágnesességgel utánozzák a gravitációt. minden magyarázható. teljesen rendben van"
Ezzel magyarázod a mesterséges gravitációt? LOL! Akkor gondolom minden, a hangárban lévő tárgyakra is ilyeneket szereltek fel. Ha igen, akkor hogyan mozgatják őket?
-
huskydog17
addikt
Lejárt a szerk. időm.
Tegyük fel, hogy valóban mindenkin van maszk/sisak, amivel tud lélegezni (csak több helyen nem látszik egyértelműen). Ezen felül még mindig nagyon súlyos hibák vannak, kezdve a gravitációtól, aminek nem kéne lennie, de mégis van, egészen a hőmérsékletig. Itt az utóbbinál arra gondolok, hogy az egyik hangárban lévő dolgozón rövid ujjú ruha van, a karja szabadon van, de mégse fázik, nincs semmi baja, pedig a hangárban piszok hidegnek kell lennie.
Akárhogy is, a realitás ebben a videóban több nagy sebből vérzik, reméljük az elkövetkezendő bő két évben orvosolják majd ezeket.Csak a félreértések elkerülése végett: biztos ,hogy ugyanarról a bővített videóról beszélünk, ami a hírben van? Tehát erről itt.
-
huskydog17
addikt
Remélem majd nem ilyen ostoba magyarázat lesz rá, hanem értelmesebben fogják megcsinálni!
#25: Én ott a bal szélen álló emberen még csak véletlen sem látok semmiféle tükröződést, pedig a lejátszóban az élesítést is bekapcsoltam az 1080p videónál. Bárhogy is, nem lehet egyértelműen látni, pontosabban szerintem sehogy.
-
huskydog17
addikt
Nekem rögtön az szúrt szemet a videóban, hogy a nagy anyaűrhajónál nyitva van a zsilip, miközben ott bent a hangárban emberek vígan, gond nélkül mászkálnak, gond nélkül lélegeznek és nem szippantja ki őket semmit. Az rendben van, hogy sci-fi, na de ekkora baromsággal nem kéne lerontani a hitelességet!
#9: Az X: Rebirth kapcsán csak annyi van a hivatalos weboldalon, hogy erre az évre van tervezve a megjelenés. Én azonban úgy gondolom,hogy mivel még szinte semmi anyagot nem láthatott belőle a nagyközönség, valószínűleg a fejlesztés jóval tovább fog húzódni, szerintem még túl korai fázisban vannak és ezért nem adtak ki még semmit róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest