- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Nem hiszem el hogy nem bírjátok abbahagyni, ha nem tetszik, akkor ti játszatok, olyan játékokkal ahol tök kuss van, és 100000000km-ről ki lehet lőni egy rakétát a naprendszer túlvégébe és ennyi benne az akció.
A star wars is sci-fi, a BG is sci-fi. Nem kell 50-50%-ban lennie a tudománynak és fantasytikumnak, és mivel ezek szórakoztató dolgok, ilyen csúsztatások szerintem megengedettek, hogy élvezhető legyen.
Félreértettél valamit, én egy szóval nem beszéltem az űrben a hangról, meg kondenzcsíkról, ezeket minden óvodás tudja hogy nem lehetségesek, és nem is lesznek soha. Itt a többiek a mesterséges gravitációt hozták fel, meg hogy miért nem fulladnak meg a hangárban, én ezekre reagáltam a fizikai felfedezésekkel és technikai fejlődéssel.A második részéhez: Nem keverek semmit. Tudom hogy a fizika törvényei nem változnak. Csak éppen elfelejtitek, hogy nem is ismerjük mindet. Én arra mutattam rá itt a többieknek, hogy 200évvel ezelőtt is pont ugyanígy fizikai képtelenségnek tűntek a mai dolgok(1800-as évek->mai elektomosság, atomerőmű stb), 400évvel ezelőtt pedig a 200évvel ezelőtti dolgok tűnhettek felfoghatatlannak(1600-as évek->gőzgép, vasút).
A technikai fejlődés mindig a fizikai felfedezések következménye, a kettő nem különíthető el egymástól.
Ha pedig valaki azt hiszi, hogy a mai fizika mindent tud, és már nemfognak újabb dolgokat felfedezni, és azok alapján olyan technológiákat fejleszteni, ami ma még képtelenségnek tűnik, arra csak azt tudom mondani, hogy totál beszűkült ember.
Ennél érthetőbben már nem akarom, és nem is fogom leírni, már az előbb részemről befejeztem ezt az értelmetlen vitát, de most muszáj volt még válaszolnom neked. -
Lássuk be, hogy realitásra építkező űrcsatás játékot nehéz lenne akciódúsra megcsinálni, ahogy több ezer, vagy akár több százezer km-ről lövik egymást a hajók, és a lőelemeket számítógépek számítják ki, vagyis az emberi beavatkozás kb. kimerül abban, hogy beütöd a célpont azonosítóját, és megnyomod az ENGAGE gombot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest