- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
attila9988 #26 üzenetére
én értelmeztem, neked nem sikerült megértened, amit én írtam le, de akkor mégegyszer:
nem képes a mai felhasználó szemével látni. és ez az ő pozíciójában gáz...ma a felhasználó használja a programot és nem érdekli a működése - nem a programozó, nem a modder, hanem a felhasználó, user, vásárló, akit hidegen hagy az opensource, tudod, úgy a userek 99%-a
nem fog (beleprogramozni), mert nem akar, mert nem is tud. mert nem programozók, hanem felhasználók
a fönti két bekezdés a mai felhasználó, ők azok, akiknek a fejével nem tud rms gondolkodni és ők azok, akik viszont a számítógép-használók túlnyomó többségét jelentik, őket célozza most meg a Valve.
nekik nincs szükségük semmi forráskódjára, nem érdekli őket, hogy van-e joguk belenyúlkálni a programba, mert meg sem fordul ez a fejükben, és ha igen, akkor sem értenek hozzá. -
-
igen, valóban talán a naiv jobb kifejezés
Egyszerűen nem érti, hogy a felhasználók (az emberek) többsége nem tud és nem akar mit kezdeni a fene nagy szabadsággal
erre akartam utalni azzal, hogy "egy játék célközönsége mikor fog majd beleprogramozgatni?"
nem fog, mert nem akar, mert nem is tud. mert nem programozók, hanem felhasználók
az a baj rms-sel, hogy nem igazán tudott túllépni a hetvenes éveken, amikor minden számítógép-használó egyben programozó és elektronikai szakértő is volt, legalább hobbiszinten, mert ez kellett a cucc működtetéséhez.ma a felhasználó használja a programot és nem érdekli a működése, ahogyan nem érdekli az sem, hogy hogyan jön létre egy GSM hívás, csak az számít, hogy megtörténjen.
ez a baj rms-sel: nem képes a mai felhasználó szemével látni. és ez az ő pozíciójában gáz...
-
sokadszorra is rá kell jönnöm, hogy ez az ürge nem teljesen százas.
egy játék mi a péknek legyen opensource?
egy játék célközönsége mikor fog majd beleprogramozgatni? meg miért is kellene, hogy ezt megtehesse? egy játék művészeti alkotás, interaktív mozi, amibe mindennemű belenyúlkálás elrontaná az egésznek az értelmét.
kb, mintha azt szeretné, hogy minden film mellé legyenek kedvesek a stúdiók a nyers filmet is szolgáltatni, hátha máshogy akarom vágni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest