- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Én is nagy SC fan vagyok, a korábbi részeket imádtam. Meg kell, hogy mondjam nekem ez is nagyon tetszik. Igen, ez teljesen más, mégis élvezem az akciózást benne. Valahogy a sztori szempontjából ennek ez áll jól. És bár nagyon sok játékban megjelent már ez a fedezékrendszer alapú játékmód, úgy érzem egyiknek se állt még soha ennyire jól, mint ennek. A grafika szép, a terep változatos, mozifilm szerű az élmény, és Bourne-os az irány, amit imádok. Szépek a mozgásanimációk is, ami mindig is a játék egyik erőssége volt. (Bár a CT óta eltelt 5 év, ennyi idő alatt talán indokolt lehetne ettől is szebb, részletgazdagabb mozgásokat belevinni).
A hullák elcibálása néha hiányzott, az tény. A görgőzés is igencsak hiányzott.
Amivel még nem vagyok kibékülve, hogy pl. a hangtompítós kispisztolyt, amivel hű SC-sként szinte mindig vagyok, nagyon hülyén teszi el. Igen, ez apróság, de mégis... Pl. a 3. részben megvolt a tokja, csakúgy, ahogy a késnek is a derekán. Ha azt kivette, valóban tokjából vette ki, és ott grafikailag hiányzott is. Itt a pisztolyt elvileg a farzsebébe teszi, de csak simán eltűnik a textúrában. Gagyi. A hátára csak úgy felragadó nagyobb karabélyok se nagyon szépek. Amikor még egy táska is van a hátán és arra csak simán feldobja...Nem tudom nekem az életben hol ragadna így fel oda...
Az se túl jó, hogy a kispityukból nem fogy ki az ammo. Bőven lenne a pályán felvehető fegyver, pisztoly is, igaz hangos lenne, de néhány esetben megegyezhet a lőszer. Illúzióromboló, hogy sose fogy ki. Egyszerűen nem életszerű.A szinkronhangok se voltak jók mindenhol. Ami zavart, hogy bár Ironside orgánuma nagyon jó Sam hangjaként, nem visz bele elég lendületet és érzelmet. Ez simán lehet a szinkronrendező hibája is, nemcsak az övé, de engem zavar, hogy Sam minden szituációba halál nyugodt hangon beszél, sose kiabál, nem emeli fel a hangját. Pedig ha van olyan rész, ahol ez indokolt lett volna, akkor a Conviciton az!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest