- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Speeedfire #31 üzenetére
Persze azt tudom a markolat rész van bőrbevonattal, a légzsák rész van valami gumiból, és ez a problémásabb, ahhoz én biztos nem nyúlnék, mert ha véletlen oldja amivel festenéd akkor az erősen problémás lehet, szóval én a bőrt festeném amit áthúztak, azzal kevesebb kárt lehet csinálni, és ha még sem tetszik azt még mindig könnyebb átfesteni mint a légzsák gumis borítását.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Speeedfire #10 üzenetére
Én a bőrt festeném ha a bőr nem műbőr hanem eredeti bőr, kiváló minőségű bőrfestékeket lehet kapni, mi motoros bőrkabátot festettünk újra mert a használat miatt a színe kopott és fakult, a jó bőr festék nem fog és nem kopik mert a bőr pólusaiba hatol, a gumis felületeket én nem bántanám több ok miatt is, a marketinges szöveget meg fenntartással kezelem, mi már 1-2 alkalommal megbántuk gumis és műanyag felület festését, mert az anyagon nem tapadt meg kellően a festék, és egy idő után elvált levelesen jött le a festék, és a felület is csúnya lett, ha meg újra kell festeni akkor meg el kell a gumi vagy műanyag felületről teljesen távolítani az előző festést, ami nem probléma mentes pláne egy légzsák esetén.
Mindenesetre mind a két esetben próbázni kell a festést ha a bőrt fested akkor is ha a műanyag, vagy gumi felületet már csak a szín miatt is, illetve hogy a gumi felület mennyire viseli el a festéket.
Bőr festés esetén a szín miatt érdemes, próbálj attól az illetőtől bőrdarabot szerezni aki a kormányt áthúzta, és azon gyakorolj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged