- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Random. Filmeknél sem az összesnél fordultak meg a színek vlc alatt, de mivel mpchc-val ilyen gond nem volt, így tojtam rá. Játékoknál a PoE maradt meg, hogy csak fordult színek mellett tudtam tesztelni, de a többi játéknál általában egy felbontás váltás megoldotta, néha egy-egy grafikai beállításra is visszaváltottak a színek. De tojjunk rá nagy ívben, végre kaptunk működő driver
-
törölt tag
2200G tulaj vagyok, és elsőként írtam a "színfordulásról" emlékeim szerint.
-
törölt tag
Talán vasárnap raktam fel, és eddig jónak tűnik. Piros-kék színcserével azóta nem találkoztam, Doom-nál már működik a vulcan és a chill is tetszetős, de néha nem a beállított intervallumban mozog az fps. Vagyis néha fölé megy, és akkor eldobja a szinkront, hiába állítottam be egyel kisebb értéket (pl.: 65 hz esetén max 64 fps).
Az alt+R billentyűkombinációra nálam nem csinál semmit, elvileg valami radeon overlay akarna lenni amiben látható pár hasznos infó.
Az eddigi oboakoncert után már kezd alakulni a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest