- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
válasz
moleculez #43 üzenetére
Napasztmek az a legrosszabb! Én is toltam régen 3 műszakban de akkor inkább nyomtam 8 hétig éjszakába mint egy délután. Full nem maradt idő semmire. du 2 re mentem 10 ig . Reggel 8-9 kor keltem de kómáztam 2ig. Egyfolytában azon kattogtam hogy melózni kell mennem 2-re. Xar volt.
Éjszakákat úgy csináltam végig, hogy előtte még aludtam 2-3 órát, majd felkeltem mintha reggel mentem volna dolgozni. Így ki lehetett bírni.
-
tlac
nagyúr
válasz
moleculez #37 üzenetére
Minek szól, hogy mélyavásban vagyok? Ezt tényleg nem értem, valaki ébren alszik, és élvezi a REM-et???
mert ha felébredsz álmodban, rájössz, hogy ez egy álom, akkor lehet játszadozni, azt csinálsz, amit akarsz
általában nem sokáig szokott fennmaradni ez az állapot, mert vagy teljesen felébredsz, vagy visszaalszol, de ameddig nem történik meg valamelyik, elég érdekes tud lenni
ezt hívják tudatos álomnak -
Narxis
nagyúr
válasz
moleculez #37 üzenetére
Úgy tudom, hogy röviden az a lényege, hogy fél órával ébresztés előtt halkabban csipog vagy ébreszt röviden ezáltal már nem mély alvásban leszel mikor rendesen ébreszt. Aztán lehet ennél kifinomultabb ha érzékeli a mozgásod és akkor nem fél órával hanem változó időben "előébreszt". De az is lehet, hogy rosszul tudom.
Nekem a Gentle Alarm-mal sikerült egyszer tényleg nagyon könnyen ébrednem. Abban nincs semmi érzékelés, simán fél órával a rendes ébresztés előtt halkabb(beállítható) hangon csipog egyet-kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged