- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
válasz
Vertigo #3145 üzenetére
Én iPhone 5-ről jöttem Z-re de tökéletes a cucc, nem laggol. A gyári launcher néha meg tud akadni ha mondjuk újraiditom a telefont és még nem töltött be mindent de ez teljesen normális és logikus. Jó meg néha meg-meg reccen de hát ezt mint írták mások is a launcher hibája. Mondjuk én felraktam az Apexot de odáig még jutottam el, hogy be is állítsam mert teljesen belaktam a gyárit. Szóval ha téged mondjuk zavarnak mikro laggok néha akkor fel kell tenni egy másik launchert és kész. Amúgy brutál gyors a cucc, minden villámgyorsan történik rajta amit csinálok, azt imádom, hogy a szabad ram sosem megy 800 MB alá pedig 60-70 app van fent a telefonomon.
-
Gáben81
senior tag
válasz
Vertigo #3151 üzenetére
Írtam fentebb én is a gyári launcher valóban akad néha picit,de másikakkal nagyon smooth...ez mindig is sony-s dolog volt sanjnos.Amúgy kegyetlenül gyors és soha nem kell várni semmire,szóval aki ezért nem veszi meg ezt a telót az így járt...
Nekem olyan gondom lenne,hogy újraraktam a rom-ot és azóta nem tudok a facebook-re feltölteni képet.Valahol írták a megoldást,hogy valamit kell csinálni, a facebook oldalon valamit beállítani,nem emlékszem már ,hogy hol.
Tudna valaki segíteni ebben?
Előre is köszönöm. -
válasz
Vertigo #3151 üzenetére
De te találtál egy problémás kiállított (!) készüléket, és Te ez alapján leszűrted hogy az összes Z rossz...
Arról hogy meggyőzzenek nem a kiállított darabok fognak, azok maximum arra jók, hogy kezedbe fogd, megnézd valójában milyen is a készülék, amit már a képekről megismertél. A legtöbbet a felhasználók tapasztalataiból lehet megtudni, és a tesztekből... Nem pedig egy kiállított darabról kell messzemenő következtetéseket levonni... -
válasz
Vertigo #3149 üzenetére
nem csak a sony nem oldja meg, nyomkodtam már samsung márkaüzletben problémás s3 típust, és még írhatnék néhány gyártót, illetve a szolgáltatókat is!
sajnos, nagy ívben tesznek ilyesmire a legtöbb helyen, arról nem is beszélve, hogy a márkaüzlet dolgozója nem tudta, hogy miként kell visszaállítani gyári alapra a rendszert, a kódot sem ismerte, és a menüben sem találta hirtelen a szükséges opciót, úgy kellett megmutatni számára, szóval ezért én inkább nem is erőlködöm ilyesmivel.
a gyártók a reklámra mennek, a látványra, a körítésre, néhány apróság kevésbé fontos számukra, az az igazság, hogy sok telefont nem úgy vesznek meg a legtöbben, hogy előtte a gyakorlatban is alaposan összehasonlítják a többivel, hanem az fontos számukra, hogy a csapból is az folyik, a tv reklámokban látták, meg mert az a menő...stb.
nem baj, ha a néhány perces tapasztalatod alapján nem tetszik neked egy adott telefon, az sem baj, ha csak nyugtatni akarod magad, hogy ezért és ezért nem veszed meg - ezt ne a rosszabb értelmében vedd, nem rosszindulatból írtam -, de tényleg ne ennyi alapján ítéld meg összességében a készüléket, legyen szó bármelyik gyártóról is!
nekem ezen telefon előtt iphone 4s volt, ami nem mondható akadósnak, ha a jelenlegi annyira szaggatna minden körülmények között, akkor már régen lecseréltem volna, az s3 lte például most nagyon olcsó lett a szolgáltatómnál, és az korábban is benne volt a kalapban az xperia z mellett, mert az is 2 gigabyte ram, szóval nem gondolkodnék a cserén. -
válasz
Vertigo #3145 üzenetére
akkor sem, mert nem tudod az előéletét, külsőre nem mindig látod, hogy mit állítottak el rajta.
egy teljesen új telefon esetén is alap, hogy gyári visszaállítással kell kezdeni, mert a dobozából kivett telefon fimrware alatt is van "szemét", némi ideiglenes állomány...stb, amitől illik megszabadítani a rendszert.
akkor ítélj meg egy telefont, ha nulláról állítottad be magadnak, és használtad is, ne néhány perc nizonytala előéletű nyomkodás után.
ezzel az erővel, legalább 5 - 6 telefon témájába beírhatnám, hogy milyen negatívumokat tapasztaltam kiállított telefonokon, de én az alapján nem ítélkezek!pepe091; köszi, kíváncsi leszek rá, bár csak akkor hiszem el, ha tényleges lesz a dolog, az új firmware verzió megjelenésével kapcsolatban is hivatalos forrásokra támaszkodva állították, hogy március vége, és már bőven április van, de semmi...
-
válasz
Vertigo #3143 üzenetére
szia,
alap dolog, hogy üzletekben kihelyezett/kiállított telefont ne tesztelj, mert isten tudja, hogy miket csináltak rajta korábban, mit nyomkodtak el rajta...stb!
pepe091; próbáltam ráolvasni a témára, de semmi konkrétum, csak találgatások, elvárások...stb.
találtál erről valami elfogadható forrást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest