- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
A Tegra3-at nem lehet frissíteni benne.
Ugyan az a teszt, csak AT&T-s verzió vagy XL.
Ha lehetne X+ból vennék egy S4-es változatot, csak hát olyan nincs, az nagyon alázna mindent...
Amit linkeltél, abban is az AT&T-s verzió van, és hát kb. 1,5x addig bírja mint a Tegrás mindenben. És még bizonygatják más topikban, hogy az 5. mag jó megoldás... -
vrgkrisztian
aktív tag
jól van,de lényeg a lényeg: semmire nem elég ez a technológia ilyen kütyükben...főleg nem úgy,hogy ezekből is gyengéket raknak bele...(kivétel razr maxx,de az itt nem kapható) lényeg még az is,hogy az amoled keveset fogyaszt...(tudom,tudom,fehérnél épphogy nem) mondjuk a videóban ez nem igazán lényeg,mert ugyanazt a videót nézik az összesen....viszont akkor is...
(#405) istnag: mondjuk az,aki elmegy egy hosszabb útra,és nem akarja a lezárt képernyőt,vagy a kikapcsolt telefonját(lemerültet) nézni.... így viszel mégegy pótakksit... oké,ott vannak a külön töltőakksik,de ott már kilóg majd egy kábel is a telefonból,amin tölt... szerintem könyebb akkor már akksit cserélni,és ugyanúgy használni tovább...
a kijelző témához hozzászólva pedig:
SZVSZ elvárom,hogy egy ilyen drága kütyünél igenis ne legyen ködös a kijelző...főleg úgy,hogy vannak sokkal jobb (sima)TFT-k is,amik szinte nem is torzulnak forgatásra... nemrég néztem valamelyik sony-t a pannonban,és ott rossz volt a kijelzőjére nézni,mert ha picikét(tényleg picit) megdöntötted,akkor máris beszürkült az egész kijelzőakkor se kéne így szürkülnie,még ha nem is úgy nézem a kütyüt... de ez nagyon nem ad ma már minőségi érzést...
a htc one xben meg tényleg gyönyörű a kijelző... viszont egy amoled sem rosszab,főleg amiket tudsz állítani...(a fehérével meg semmi baj nincsen,ha nincs mellette más ips vagy nagyon színhű kijelző,ez még szerintem igazán belefér...de ízlések és pofonok)ez a telefon meg tényleg gyönyörű lett,de csak ha nem használod,mert akkor szép dzsuvás lesz a hatulja
(mondjuk szerintem kellenének rá azok a fizikai gombok!)
a kameránál meg sokkal-de sokkal jobbra számítottam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest