- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Supernova82 #2325 üzenetére
Ha Te mondod.
-
válasz
szentespeter #2323 üzenetére
Visszaolvasva tényleg. Siettem
Ahhoz viszont tényleg root kell.
Itt volt linkelve, hogy hogyan lehet rootolni. -
válasz
Palesz191 #2320 üzenetére
Nem kell rootolni, bekapcs gomb hosszan nyomva, és ott van képernyőfelvétel, vagy bekapcs és hangerő le gombok egyszerre nyomva.
mnt/sdcard/pictures/screenshots mappába menti.(#2321) Begi
Én is gondolkodtam Nillkin tokon, de annyira tetszik hogy üveg az egész telefon, hogy sajnálom eltakarni.
-
válasz
minasm3 #2314 üzenetére
Ezért "átverések" az ilyenek... Vannak akik szívességből rendelnek külföldi oldalakról, ha valaki fél, vagy nem tud angolul. Lásd randras, és Winner_Hun.
De szerintem nagyon megéri regelni e-bayre mert, egyből találsz pl a Z-hez is mindent, egyedül még dokkoló nincs sok.Szerk.
Én egy Ilyet rendeltem hétvégén, elvileg a héten megjön, mert Angliából gyorsabb. ~1200 Ft volt.
-
Kéretik az IGO-t nem emlegetni, mert wareznak minősül! Androidra nincs hivatalosan IGO, kivéve egyetlen készüléket a Spica-t, de mivel a Z-ről van szó, így warez..
-
válasz
Templomegere #2270 üzenetére
A merülő akku mód jelzése.
-
válasz
szentespeter #2268 üzenetére
Egy gyorstipp, (nem az ébresztőhanggal kapcsolatban) bekapcs. gomb hosszan nyomva, és ott van hogy Képernyőfelvétel készítése. Akkor nem kell fényképezgetni.
-
-
válasz
Robi BALBOA #2164 üzenetére
Nem. A töltőfej az töltőfej. Sem dokkoló sem memóriakártya nem jár hozzá.
-
válasz
Robi BALBOA #2161 üzenetére
Üdv!
1. 2 év gyártói gari.
2. Gyári tartozék egy füles, ami a cikkben is van, töltőfej, adatkábel. Más nincs.
3. Kedvezmény nem jár, maximum annyi, hogy 10%-al olcsóbb ha webshopon keresztül rendeled. Természetesen T-függő.
4. Az op rendszerbe ilyen értelembe belepiszkált, semmi lényeges nincs benne, csak csengőhangok, és egyéb hülyeségek, "cserébe" viszont várni kell a szolgáltatói frissítésre, de ez hamar orvosolható flashtool-al, bárminemű garanciavesztés nélkül. -
Azért azt látom az androidot még szoknod kell.
Úgy beszélsz a böngészőről hogy "A chrome", mintha csak ezt a böngészőt lehetne használni.. Holott nem ez a legjobb böngésző androidra, csak épp ez van fent alapból.. Playen legalább 10-féle böngésző megtalálható, és sok közülük jobb mint a Chrome.
-
-
Hogy egy kicsit hozzászóljak itt a témához... Azt vettem észre itt a legtöbb ember nem azért vette meg a Z-t, mert egy jó androidos telefon, hanem mert, hogy új, és hú de jó meg hasonlók.. A legtöbben tisztában sincsenek magával az android rendszerrel, annak előnyeivel. Hogy lehetne összehasonlítani bármelyik iOS-es készülékkel, mikor az egy zárt behatárolt rendszer, mókolás nélkül jóformán semmit nem tudsz változtatni a rendszeren. Ezzel szemben itt bármikor root és egyéb dolgok nélkül is tudsz tárcsázót, billentyűzetet, launchert->ikonokat, képernyő rács méretet változtatni az appdrawert is 100%-osan testreszabhatod... stb.
Az 1 napos üzemidő miatt is kár sírni, mert az androidos okostelefonok 90%-a ennyit bír, ezt vagy elfogadja valaki, vagy nem vesz ilyen telefont.
Szóval csak jótanácsként, hogy használjátok ki az android nyíltságát, ha nem tetszik valami, le kell cserélni benne, ha valami valakinél akad, le kell cserélni és kész. Ráadásul úgy fog kinézni ahogy akarjátok, nem pedig úgy, ahogy a Sony vagy bármely más gyártó akarja.. -
A T talán egy picivel jobb képeket csinált, de nem sokkal. A Z jobban merül, de ez persze a nagyobb kijelzőnek meg a nagyobb felbontásnak köszönhető. Mindkettő összeszerelési minősége nagyon jó. A T-ben nagyon tetszett a különleges formája, hogy hajlított volt a hátlap, a Z-ben meg tetszik a szögletesség, és a letisztultság. Hardveresen nem kérdés, hogy a Z a jobb. Az IP57 is a Z felé lendíti a mérleget erősen. Egyszóval a Z jobb sokkal mint a T volt, persze az is elég jó telefon!
-
Nekem is van külső akksim, a Z-vel még nem használtam, de nagyon jó, elég gyorsan tölt. Ugyanúgy 1 amperral tud tölteni, mint a rendes töltő. Innen a 7800mAh-s magic cube van nekem.
Még itt a MA-n is van róluk teszt.Más:
Frissítés meg úgyis nemsokára lesz, elvileg március végén jön a 4.2.2 -
Remélem az EA hamar intézkedni fog, mert jelenleg nem kompatibilis szinte egy játékuk sem a Z-vel, gondolom a felbontás miatt. Pedig a MW-et még meg is vettem régebben.
-
válasz
szentespeter #1955 üzenetére
Nem lehet, maximum dokkolóval, ami a tesztben is van.
-
-
válasz
oceanrush #1931 üzenetére
Feljebb már volt szó róla és kiderült, hogy kacsa...
Ha leszeded a kijelzővédő fóliát, annak semmiféle hatása sem lesz a garanciára..Szerk.: Amúgy szerintem felesleges levenni a fóliát, mert ilyen precízen úgysem lehet feltenni másikat, ez meg elég korrekt minőségű rajta.
-
Ma átvettem a telefont én is, lenyűgöző a fullHD, szerintem a kijelző is nagyon rendben van, szépek a színei. Nagyon jó a fogása. Nagynak nagy, de nekem még pont jó, ennél nagyobb telefonom azért már biztosan nem lesz.
Még be kell lakni, de az első benyomások nagyon pozitívak!
-
válasz
pappkarcsi #1902 üzenetére
Azért elárulod, hogy milyen beállításokkal csináltad ezt? Mert a múltkor is direkt kértek HDR képeket, erre nem is azt töltötted fel. Gondolom ezeket csak a "Kiváló automatikus" módban lőtted, rengeteg beállítással lehet játszadozni.
A Tropikáriumban látszik, hogy kb a fejed fölé emeleted, itt már a kézremegés eléggé beleszámít. A kocsiban készült kép szintén no comment mivel ott is rengeteg rázkódás van...Elhiszem én, hogy Neked nem tetszik, nem jön be ez a telefon, de attól még nem kell a sárga földig lehúzni...
-
válasz
zenwalk #1854 üzenetére
A T-től. Tegnap még megint az előrendelés volt kint, nem lehetett kérni értesítést sem, de délelőttre kaptak.
Én PPpontra kértem, ráadásul vidékre, ezért kapom csak csütörtökön, ha GLS-t választottam volna (az is ingyenes) akkor az már holnap hozta volna, mivel délelőtt rendeltem. Csak azzal meg az a baj, hogy otthon kell várni... -
válasz
torrente777_ #1852 üzenetére
Akkor az nagyon jó!!!
-
válasz
torrente777_ #1848 üzenetére
Zárt BL-en?
-
Ma én is megrendeltem a Z-t.
Elvileg csütörtökön át is tudom venni.
-
válasz
pappkarcsi #1596 üzenetére
Nagyon jó képek!
A jó idő engem is kicsábított ma a partra.
Szerk: Én a T-vel lőttem párat. Katt -
válasz
gabeszka1989 #1568 üzenetére
Nyugodtan leszedheted, a matrica csak azt jelzi, hogy hol van az NFC érzékelő.
Egyébként: Near Field Communication -
válasz
torrente777_ #1553 üzenetére
Rá lehet, viszont független global ROM-ot érdemes, mert a frissítéseknél, a T-mob elég sokat szokott csúszni....
-
válasz
torrente777_ #1477 üzenetére
Ez így működik jól. Azt hiszem 20% de lehet 15% alatt pirosan világít, e fölött 90%-ig narancssárgán, és 90% felett zölden.
(A narancssárgát is sokan pirosnak látják, mielőtt jönne egy kisebb HSZ cunami)
Light flow nélkül is jelez, SMS-t, e-mailt meg elmulasztott hívást.
-
-
-
Egy XZ ről írok a szegedi T-pontban kint van. Gyönyörű ez a telefon.
-
Én esetlegesen T-ről váltanék, azzal nincs nagy különbség. Mondjuk azért csalóka ez az összehasonlítás, mert pl én felülről fotóztam volna őket, mert ezek a torzulások a betekintési szögek miatt lehet, amit soha nem fogok megérteni, miért mondják egyből hogy hú a betekintési szög így meg úgy, mikor úgyis szemből nézi az ember...
Viszont ami nagyon bánt, hogy a navibart szürkére állították, és ezen a kontraszt állítgatás sem fog változtatni... Csak a mókolás segít rajta. -
"bár - sajnos - az is fontos, hogy garanciális ügyintézés terén meg a samsung a jobb!"
Ez viszont sajnos igaz... Mondjuk nem a Sony miatt, hanem az egyetlen magyar Sony szerviz (Cirma, Cordon) miatt. Rengeteg negatív tapasztalatot lehet olvasni a munkájukkal kapcsolatban, és nem csak elégedetlen telefon tulajdonosok által, hanem volt dolgozókét is, ami már nagyon rossz jel. Furcsa is számomra, hogy a Sony nem tesz lépéseket emiatt.
-
válasz
hornyaka68 #1183 üzenetére
Hopp hopp. Na ez gáz. Most kellene utánanézni, hogy most akkor jogilag, hogy is van ez. Bár kétlem, hogy a T-vel szemben bármit lehetne ez ügyben nyerni... Esetleg kérdezz rá a T-mobile topikban 1430 fórumtársnál, hogy milyen lehetőségeid vannak ezek után, hogy mindent visszaigazoltak, és erre felrúgnak mindent.
-
-
-
válasz
ground89 #1094 üzenetére
Jézusom, jó ár!? A büdös életben nem adnék ennyit egy tokért. Ilyesmit csakis e-bayről szabad venni, hacsak nincs fölösleges pénzed, amit az ablakon akarsz kidobni.
(#1096) ground89
Beállítások/energiagazdálkodás/akkumulátor
Itt csinálj egy print screent, aztán nyomj rá a grafikonra, és úgy is csinálj egyet, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest