Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pepe091

    MODERÁTOR

    Hogy egy kicsit hozzászóljak itt a témához... Azt vettem észre itt a legtöbb ember nem azért vette meg a Z-t, mert egy jó androidos telefon, hanem mert, hogy új, és hú de jó meg hasonlók.. A legtöbben tisztában sincsenek magával az android rendszerrel, annak előnyeivel. Hogy lehetne összehasonlítani bármelyik iOS-es készülékkel, mikor az egy zárt behatárolt rendszer, mókolás nélkül jóformán semmit nem tudsz változtatni a rendszeren. Ezzel szemben itt bármikor root és egyéb dolgok nélkül is tudsz tárcsázót, billentyűzetet, launchert->ikonokat, képernyő rács méretet változtatni az appdrawert is 100%-osan testreszabhatod... stb.
    Az 1 napos üzemidő miatt is kár sírni, mert az androidos okostelefonok 90%-a ennyit bír, ezt vagy elfogadja valaki, vagy nem vesz ilyen telefont.
    Szóval csak jótanácsként, hogy használjátok ki az android nyíltságát, ha nem tetszik valami, le kell cserélni benne, ha valami valakinél akad, le kell cserélni és kész. Ráadásul úgy fog kinézni ahogy akarjátok, nem pedig úgy, ahogy a Sony vagy bármely más gyártó akarja.. :)

Új hozzászólás Aktív témák