- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
Ugy tunik h ez mar hagyomany lesz...
amugy nekem tetszik h nincs rajt semmi
SonyLogo
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
válasz
Reverting #10948 üzenetére
jaaaaaa ..... most latom h mar tesztelt... :-)
most nyomkodom de az ultra jobban tetszik... :-)
amugy nem valtanek z-rol... majd z2-re... talan...
a hangja valoban pocsek...
a z ultra mellet max fenyeron siman alul marad... a z-hez kepest pedig... haaaat... :-) nem valtok... de nem is arra hivatott h z-rol csabitson at... -
Reverting
őstag
Erdekel itt valakit par z1 es ultra foto...? Szigoruan titkos belso hasznalatra... :-)
-
Reverting
őstag
Mit kell ezen ennyit prazni...
aki kicsit is akar ra vigyazni vesz ra foliat...
aki meg ugy gondoja h tud ra vigyazni az majd az utan vesz ra foliat ha megsem jott neki ossze...
Errol mindig az a mondas jut eszembe... "Egyszer minden bmw tulaj akar sporolni 5000ft-ot, es a vegen 50.000.et bukik"...Nalam meg van folia...
Elő es hatlapi is...
-
Reverting
őstag
válasz
Mr.Silkó #10490 üzenetére
A kiemeltben van h kell csinalni... ez enyem is t-s de mar a CE rom van fent... szerintem azt rakd fel te is... igazabol net kell... maga a rom is tobb mint 700MB Szoval amig nincs rendes nem nem fog menni... a flashtool-hoz nem kell net felteve ha elotte letoltod a romot... CE_Rom
Akar teloval is... -
Reverting
őstag
válasz
mrlujoak #10372 üzenetére
Igen a videonal is vagva van...
kamu ahogy csak konnyeden leemeli a hatlapot...
Nekem szerencsere alatta van... de a kis puposodas nem fog erdekelni kesobb sem... mert ugye az igazi levalas az ezen a kepeken van... Katt Amin azert durvan latszik h elengedte a telo felso szele is ott is ahol van felulet a ragsztasnak... itt biztos ragaszto hiba lehet... ezt mar en is bevinnem... -
-
Reverting
őstag
válasz
vizhordo #9889 üzenetére
Gyari folia rajta volt? Vagy esetleg a gyarin volt meg plusz folia? A kocsiban nekem is mindig repked minden... van h csak kiesik a gatyambol... fuc..k ennyire nem lehet szar ez az uveg... kollegam is eltorte tegnap... ez meg rault... hatso zseb... mondtam neki csodlkozol... egy tabla "tibicsokival" a zseben...
-
Reverting
őstag
Az a baj h ez mind photoshopos kep... ki tudja eloben milyen...
rendelek en de csak ha garantaljatok h kell is majd... mert mit csinaljak majd ennyi tokal... ja meg szerintem max 10db ferne bele... nehogy mar levamoljak... mas nem kesobb ujra rendelni... vagy mas is berendeli nem csak en...
-
Reverting
őstag
Valaki ezt mar esetleg probalta? Lehet meg a gyari dokkolomba es beleferne?
Pont nincs kep arrol az oldalrol de egy probat meger
mas nem faragom...
-
Reverting
őstag
válasz
danifigo #9753 üzenetére
Fura... en rengeteg eszkozel probaltam mar... vaio,hazimozi,bravia ,fejhalgato... stb... headsettel meg nem...vagyis a fulhallgato hedszettes volt... :-) es mindig jo volt... egyedul a stamina mod viccelt meg... de az ha nem volt aktiv... akkor pasz... reseteld a fulest es a telobol a bt eszkozoket torold...aztan proba ujra... mukodni kell... legroszabb esetben a telot is ujra kene rakni... :-(
-
Reverting
őstag
válasz
miklos0308 #9712 üzenetére
hi... nekem is JDC... 13w24 T-mobilos... hatlap rendben... ;-)
-
Reverting
őstag
Akinek kell egy ilyen... Tok jelezze privat, kettot kuldott a kina baratunk...
Az meg mar tenyleg luxus
Araban atado...
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Nekem is ingyen cserelte
Azt mondtam elveszti a tererot es mar tobb keszulekben is neztem... persze nem igaz... de amit hozott az ugyanolyan meretu kari volt csak nano chipes
Kerdeztem micro katya... mondta nem az csak annak jar aki telot is vesz... ugye akkor meg csak a Z elokeszulet volt... na mondom majd en megcsinalom
szoval akar lehet nanora is vagni
-
Reverting
őstag
válasz
DrTechnoid #9085 üzenetére
En siman levagtam... ez alapjan... Katt
Persze senkinek nem ajanlom...) A szolgaltato csak akkor csereli ingyen ha naluk veszed a telot... mondjuk en naluk vettem de nem azzal a karival hasznalom es... es nem vagyok hajnado erte fizetni
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
válasz
Hegyirabló #8896 üzenetére
[Katt] ha itt nem talalsz akkor nincs...
-
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
A regi romokbol a Talkot probalta valaki felrakni? Ez melle a hangouts melle... az a baj vele h nem latom ki online...
megszokhatatlan a talk-hoz kepest...
-
Reverting
őstag
ohhh a talk jol eltunt...
amugy minden zsir
koszi a segitseget
-
Reverting
őstag
Nekem gyari T-rom... elvileg garivesztes nelkul felrakhatom a ma kijott romot? C6603_10.3.1.A.0.244_Generic CE.ftf ? Ehhez nem kell mas mint a flashtool-0.9.11.0... es persze a rom... na most ha ezt feldobom a telo ugyan ugy t-fuggo marad... ami nem zavar elvegre azt hasznalom... viszont a gyari rom figyel rajta... ami szemet mentes... a frissitesek ezentul ugyanugy megjonnek ra mintha fuggetlen lenne... Es ezzel a flashtool-0.9.11.0-al a gyari T-romot is vissza rakhatom nyom nelkul... Valaki erositsen meg...
Mert akkor neki allok most... Az uj romot utanna rootolom... Ennyi?
Bocs atrix2 eleg sokat hegesztetten de ez az elso sony-m... meg csak most toltogetem le hossza a cuccokatthx
-
Reverting
őstag
toltsetek ep800-al az a normal tolto...
nem pedig a quick...
katt -
Reverting
őstag
válasz
SkyS1gn #8103 üzenetére
En csak este belerakom kikapcsolva... nem hasznalom kozben... szoval tenyleg csak azert vettem h ne keljen nyitogatni az usb ajtot...
darvinya thx... akkor jo
elvileg semmi baja nem lesz
az SP-nek ugyanez az akuja es EP800 van hozza...
Nem akarom gyorstoltovel toltogetniMert amit adtak az a sony quick travel toltoje...
-
Reverting
őstag
Hi... vettem gyari sony dk26 ost... viszont egy sony ep800 al hasznalom ami elvileg 850mA dolgozik... viszont a dokkolo aljan 1800mA-van... lehetseges h ez a dokkolo ezt a tolto aramot felhozza 1800mA-e es azzal tolt?
Thx -
Reverting
őstag
Rendelek egy dk26-ot... viszont ugye a gyari toltojet szeretnem vinni a munkahelyemre... otthonra meg lenne egy sony ep800 toltom... 850mA ezt szeretnem a dk26-hoz hasznalni...
Szerintetek mennyire gaz h a gyari toltoje ugye ep880 1500mA... kulonbozo aramu toltesek? de en meg ugy tanultam ha jo toltes a kis aram hosszu ideigszoval amikor este berakom a dk-ba ra er lassan tolteini is... de ha kell a gyors toltes... az ugye a melohelyen szokott... akkor ott az ep880...
-
Reverting
őstag
Hi... valaki vett mar hasonlo utangyartott cuccot? Erdemes? Katt
Csak mert nem merem megrendelni...
Holnap lesz meg a telom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest