- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz
frici90 #19630 üzenetére
Nekem sem teljesen "smooth" a beállításokban a görgetés.. Én 4.3-ra frissítettem rá. Amúgy más kivetnivalót nem találtam még (remélem nem is fogok) Tetszik az átlátszó gomb-, és értesítősáv, meg hogy a játékoknál eltűnik a gombsor, így teljes kijelzőn megy (azt nem tudom, hogy mindegyik játéknál így van-e)
-
Daw93
senior tag
válasz
burgatshow #19612 üzenetére
Köszi szépen
akkor kezdem is a műveletet
-
Daw93
senior tag
válasz
naturepalmer #19597 üzenetére
Na ezt örömmel hallom/látom. Remélem a T nem fog sokáig ülni rajta
-
Daw93
senior tag
válasz
MaxxDamage #19383 üzenetére
Gyári billentyűzetet használsz? ha igen akkor beállítások, nyelv és bevitel, megkeresed az xperia nemzetközi bill.-t, szójavaslatok, és bepipálod: soha nincs szó és betűcsere
-
Daw93
senior tag
válasz
MaxxDamage #19378 üzenetére
Én PlayerPro-t használok, de a Power amp is jó. Amúgy nekem még a régi hpm-70-es fülesem is megvan és működik
ugye szétszedhető, csak rövid lesz és 3.5ös jack dugaszos. Van hozzá egy jack hosszabbítóm, (samsung, mikrofonos felvevőgombos) és tökéletes, szebben szól mint amit a Z-hez kaptam gyárilag (mhex300ap). Sajnos a Z-hez nem jó, nem kompatibilis, de a lww-hez használtam, de előbb utóbb szerzek hozzá egy olyan jack hosszabbítót amivel jó lesz
-
Daw93
senior tag
-
Daw93
senior tag
válasz
Dimond G #19369 üzenetére
Igen az S3-nál mindenképp jobb
Szerintem üzemidővel kapcsolatosan ne számíts megváltásra, max egy kicsivel javulhat szerintem. Csak ne legyen rosszabb. A 4.3-nál reklámozták h milyen jó lesz az üzemidő, hát szerintem ugyanolyan mint a 4.2vel volt. Bár a 4.2 nekem csak vagy 1 hétig volt fent. -
Daw93
senior tag
válasz
Dimond G #19367 üzenetére
Igen végre már közel van
bár mondtak 2014 Q1-et is ha jól emlékszem
A május se az, a június végképp nem
Szóval csak remélni tudom, hogy tényleg jön már..
A ram használatról nem tudok sokat, de egy Z-n nem igen kell vele törődni még vagy 2 évig
vagy talán utána sem.
Viszont a 4.4re a google azt mondta, hogy 512 ramos szerkentyűkön is elfut, erre mérget nem vennék, de 2 gb rammal szinte tökmindegy hogy milyen rendszer van fent
-
Daw93
senior tag
Sziasztok
Pár napja olvastam, hogy valaki érdeklődött a dupla koppintásos feloldásról. Meg úgy akit érdekel és szeret/tud babrálni a telóval itt 1 vidi, a leírásban benne van minden. [link]
Továbbá elvileg a hivatalos 4.4 - ami remélem hamarosan jön - tud majd olyat, hogy különböző alkalmazásoknál eltünteti a szoftvergombokat (már amelyik alkalmazás is tudja). Xperia z1-en láttam, elvileg elég sok alkalmazás tudja. Ennek én külön örülök, bár lehet hogy csak nekem új hír ez
-
Daw93
senior tag
válasz
MaxxDamage #19076 üzenetére
Én még 4.2-vel kaptam meg a telefont, 2013 decemberében, nemsokkal utána (vagy már akkor, nem tudom pontosan) kijött a 4.3. Unokatesóm mondta, hogy frissítsem már le (neki Z1 van, és neki már akkor lefrissült). De mondom a teló nem jelzett semmit, hogy lenne már frissítés.. na mondom oké rádugom a gépre.. erre ott meg kiírta, hogy elérhető a 4.3
Ezért arra gondoltam, hogy majd arra jó lesz
-
Daw93
senior tag
válasz
MaxxDamage #19072 üzenetére
Én air droidon kívül semmit sem használok a géppel való kommunikációra. Max majd ha kijön a 4.4, sony pc companionnal frissítem a telót
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest