- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
A kezedben fogva ne fogd be a hangszórót
Egy kérdés, hány A-es töltőt (autóst pl) érdemes venni a telefonhoz?
Gondolom a nagyobb A-es gyorsabban tölti fel, de vajon mennyire melegíti az aksit, tesz-e kárt benne továbbá mekkora az ideális?Kösz,
Zs -
Zsmester89
őstag
T-nél nekem is néha előhozza a piros X-et. Pl pár órája is 3p-re. (Dunaújváros közelében)
-
Zsmester89
őstag
Én is sokat filoztam rajta, hogy mennyire egészséges, hogy naponta minimum 1x kinyitom és becsukom az usb fedelet (töltés végett), ezért rendeltem ebay-ről 2 dokkolót, így nem kell leraknom az asztallapra, stb. a telefont és a töltés is meg van oldva.
Az 1800 ft-os (akkor még annyi volt rá) biztosítás pedig állja a beázás okozta károkat is. Így bátran telefonálgatok akár zuhanyzás közben, vagy medencéből.
-
Zsmester89
őstag
válasz
DrTechnoid #7378 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy amint tudtam, rendeltem több emberrel innen a fórumról ebay-ről után gyártott dokkolót.
1. Elkerülhető a megfeszítés és egyéb balesetek
2. Nem kell nyitogatni a záró fedelet -
Zsmester89
őstag
Sus-al nyomtam én is egy rendszer újrahúzást. Előtte a névjegyzéket átmásoltam SD-re, most raknám vissza, de csak B-ig mutatja őket.. De jó..
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Dokkolónál hogy tudom beállítani, hogy az órát mutassa, fektetve? -
Zsmester89
őstag
válasz
Zsmester89 #6735 üzenetére
A kérdésem konkrétan, hogy sony boltba vigyem (pl, Árkádba) vagy tímobájlhoz?
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok! T függő telóm fóliáját gariba hol tudom cseréltetni?
-
Zsmester89
őstag
Van valaki, aki használja az nfc-t (és mire?)
A fizetés vele megoldott már idehaza?
-
Zsmester89
őstag
Nekem kopik a teló hátuljáról az nfc matrica. Ez az nfc használatában okozhat problémát?
-
Zsmester89
őstag
Ott a tesztek között érdekes EZ is. És ha jól látom, még nem a frissített verzióval csinálták (nagyon szürke a menüsor)
Lehet látni, melyiknek jobb a képe
-
Zsmester89
őstag
Ki milyen programot (akár játékot) használ a telefonján (Z-n
), amiről úgy gondolja, hogy nagyon jó hasznát veszi, vagy zseniális a telefonon.
Progi/játék neve, mire való, miért tetszik? -
Zsmester89
őstag
És átvettem a drágaságot
Egész délután nyüstöltem (gyári dolgokkal, fényképezés, netezés, kisebb progikkal..) és eddig csillagos ötös. Tényleg kicsit meleg a telefon teteje, de hát üveg, nem műanyag. Nagyon gyors, szép képeket csinál, mindent be lehet állítani rajta.
A nagysággal nincs gondÁtérem kényelmesen, bár aki magasabb mint 2m
annál nem is olyan nagy ez a teló...
Külsőre nagyon csinos a két üveglap, eszméletlen modern...Igaz, hogy tényleg imádja a lenyomatokat. -
Zsmester89
őstag
Az alap első hátsó kemény fóliáról hol találok infot? Néztem videot, lerántja róla a szállítási fóliát, de én úgy látom, hogy nincs alatta fólia.
Vagy csak ilyen jó?
-
Zsmester89
őstag
Köszönöm a válaszod, akkor meg is van a nyertes
és rendelek egy Z-t.
A melegedés ugye nem okozhat nagy bajt (vagy vízbe rakva hűtöm?
), kamera szoftvere meg ha jól olvastam, javítva lett ugye?
Én vigyázok a dolgaimra, nem hiszem, hogy baja lenne. Ha meg mégis, az önrész+10 hó költség: 50e ft, abból meg már kijönne egy kijelző pl... Csak ugye nem részletben.
-
Zsmester89
őstag
Nagyon gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán. Most 150 előfizura a tímobájlnál
A másik amin gondolkoztam az a nokia lumia 920-as, mert nagyon bejövős ez a vezeték nélküli töltés, viszont nudli a hardvere ehhez képest.Az igazi kérdés, hogy szerintetek egy ilyen telefonra megéri kötni biztosítást?
ITT van a táblázat. Egy törött képernyő mennyi egy ilyen telefonhoz? Befizetek 2e-t havonta meg önrészből 18-at (aranykártyás vagyok), jobban járok, mintha csak bízom a szerencsében?Vagy a lopás elleni jól jöhet?
Vélemények, tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest