- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
norbert1998 #24539 üzenetére
köszi, megnézem !
elvileg újra mindenem lesz ha belépek a google fiókba ügye ? (szinkronizál minden progit / egyéb)
kártyát kivegyem (SD) ha gyalulom az egész rendszert "gyári alapbeáll." -ra ?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #24537 üzenetére
Alapértelmezett zene lejátszó, hogyan áll. be ? (jelenleg ez a "Google Play" (Play Zene) van ami nem igazán jóféle
)
meg az eddigi zenéket nem látja a walkman zenelejátszó... brrr. hiába megyek a "zeneadatok letöltése" opcióra.. talál 50-et az eddigi x ezerből.. (igen raktam be .nomedia fájlt, de kitöröltem és nem látja így sem... csak a file commander, de az meg automatán a google play-el indítja el/szépen beáll. itt a dolgokat... egy csengőhang miatt több kárt okoztam mint hasznot
/
Segítséget előre köszönöm !
/korábbi témában is/
L
-
MaxxDamage
félisten
Miért van az, hogy a telefonon a csengőhangot beáll. és azt írja "ismeretlen előadó" (beáll.-> hang -> csengőhang -> itt van 3 lehetőség: 1. file commander , 2. hangválasztó , 3. médialejátszó - file commanderes megoldás az említett , hangválasztós meg olyan, hogy 64gb -os kártya fullon mp3.-al és nem találom pont azt a "csengőhang" könyvtárat... peddig van és korábban megtaláltam...)Ez megoldva - telefon belső memóriába raktam a ringtone könyvtárba és látom alapból a listába
Érdekelne az "értesítési hang" könyvtára hol található? (mert oda is beraknék pár fájlt...)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
norbert1998 #24145 üzenetére
akkor te jó helyen voltál jó időben, mert nekem elég gagyi telefont adtak amin egy lámpa és ébresztő volt azt semmi más... meg telefonálni se tudtam (gmailes telefonszám és egyéb mentésnek köszönhetően, mivel semmi extra nem volt rajt, ősrégi teló volt) és csak arra volt jó, hogy hívtak / üzenetet küldtek -mehetek a telefonér, elkészült a javítás-
/többet így be se adnám szervízbe a Z-t , ha egy pár ezres cserekészüléket bíztósítanának.../
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gixxer-tomee #24137 üzenetére
Nálam teljesen jó!
Féltem tőle az elején, de nem bántam meg az Updatet! (kinek hogy..)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gixxer-tomee #24130 üzenetére
Már hogyne lenne !
Telefon Updateba megtalálod biztosan...
/beáll. --> telefonról --> szoft. friss. menübe -> rendszer -nél/L
-
MaxxDamage
félisten
Megjött az új 64GB -os memcard és felraktam rá mindent, de auto feltöltést csinált (a rendszer) és a képek /bekapcs után/ (fotók) alkalmazás berakott minden képet (zenei cd cover mind bennvan..) ezt valahogy ki lehetne iktatni , hogy a könyvtárba meglegyen, de a fotók alkalmazásba nem ?
Továbbá csengőhangot nem igazán találom ami a csengőhang mappába van, mert kiválasztásnál bedobja az összes mp3 fájlt és az irdatlan sok van így se időm se energiám kikeresni azt ami pont kéne...
/erre is elfogadok segítséget/L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
norbert1998 #23937 üzenetére
Ha nekiállok akkor veszik minden, vagy megmarad (gondolok itt SD kártya tartalma, képek, zene, stb..) ? (már nem emlékszem mi is volt 4.3 -ról 4.4.2 -re való Updatenél , de az sima WiFi -n keresztűl ment ha jól rémlik
)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
norbert1998 #23932 üzenetére
Korábban nekem is volt vele sok gondom, de jelenleg jó minden ! /kopp-kopp/
Más:
Ha valaki próbálta, vagy használja a T-s 4.4.4 -et az írjon róla pár sort, tapasztalatot...
/megéri-e vagy hagyjam ki nyugodtan? /
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Mennyire ajánlott új memókártya berakása natúrba ? (full üresen) , mert jelenlegi (16GB) kártyán van minden...
/gondolom sok program a kártyára ír, ment, stb../L
-
MaxxDamage
félisten
Volna egy gondom, hogy a 16GB -os memókártya amit beleraktam, már kevés és veszek bele egy 64GB -ost akkor ami a 16GB-on van csak átmásolom és mehet a telóba a kártya és minden OK lesz ?
L
-
MaxxDamage
félisten
Nekem már elég jól beállt a T-s 4.4.2 ver. KitKat
/lehet nem éri majd meg Updatelni a 4.4.4 -re ?/
Képek:
/tegnap pl. sokat is volt használva, zene , film, meg net, de netre szinte folyamat van használva... és jól bírja !//volt már ennél jobb time is, mikor 2nap+ volt a battery és 3hr+ a képernyő használat/
WiFi vagy Mobil adatforgalom eszköz áll. bekapcsolvaL
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Megint beütött a krakh...
Feltöltöttem a telót reggelre, majd munkába indulva bekapcs, majd délútán 2-kor nézve 10% az aksi
nézem energiafelhasználást és "Google szolgáltatások" 80% (vagy mi volt az...) ez meg hogyan lehet ?L
-
MaxxDamage
félisten
Az milyen probléma lehet, hogy hívás elkezdésnél miközbe a telefon a kezembe van a kép elsötétedik teljesen?
L
-
MaxxDamage
félisten
Greenify nem mutat semmit ezzel kapcsolatban (ki/bekapcs megvolt) remélem nem lesz gond vele...
(ez a KK verzió azóta van fent mióta elérhető és eddig nem volt vele semmi gondom)
Valami Update várható a rendszerbe? /Jólenne már valami új verzió amibe javítva van ez a pár hiba.../L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #22811 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor az Auto Update be van kapcsolva a Play -nél (már nem tudom, hogy is állítható ez)<<---(kikapcsolva) , vagy valami progi jól megfogja a telót, mert Playen nézve a CPU kihasználtság hasonló mint az össz kihasználtság (full telefon futási idő / készenléti)/eddig minden rendbe volt a telóval, 2 napig bírta per töltés , de most pár napja minden este kell..../
Na itt a képek:
L
-
MaxxDamage
félisten
Ma erre lettem figyelmes.... (képeket nem tudom felrakni, mert nem megfelelő a felbontás)
Lényeg, hogy telefon 8hr-t ment és ebből a Google Play van az első helyen, ugyanannyi futási idővel...
/Bosszantó, hogy lemerűl a telefon, azt nem is használtam!/
Lehet tenni valamit, vagy ez EPIC FAIL?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
spanglee001 #22501 üzenetére
Tökéletes!
Már erről megy a "töltés" telefont ki se vettem a tokból és jobb is a formája a telónak! (nem az a vékony ami kiesik a kezemből)L
-
MaxxDamage
félisten
Ma meg is jött a Z-hez ez a "Power Case For SONY L36H" cucc és nagyon jónak nézem !
Bele is raktam a telót és már töltött is rá elég sokat (bekapcs gombot megnyomtam rajt) és felrakhatom töltőre a gyári adapter/kábellel, hogy ezt a "hátlapot" dugom be ? (külön telefont nem is kell tölteni ?
(meg a hátlap újboli megnyomásával kikapcsolható a töltés külön?) /jobb így ránézésre mint a Dokkoló... Megéri a vételt az L36H !/L
-
MaxxDamage
félisten
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
barnabasss #22412 üzenetére
Fogalmam sincs mi az...
Am. az xPeria X10 Mini Pro-n lévő gyári szoftver fantasztikus volt! (a Z-n lévő meg sz*rt sem kb.)
L
-
MaxxDamage
félisten
Tapasztaltam a Z-nek a "hibáját" miszerint a "térkép" progi egy kalap sz*rt sem ér... (elvileg ez a GPS progi ugye ?)
, csak a helyzetkijelzést néztem és M7 -en menve a szántóföldet mutatta mint tart. helyet...
, rányomva arra a "pontosítás gombra" meg elkezdett forogni.... erre van valami megoldás ? (pontosság érdekében, hogy a valóságot mutassa ?)
(a Play -en meg nem igen találtam normális programot...)
L
-
MaxxDamage
félisten
Megrendelve !
[link] /remélem minden igényt kielégít ! , Dokkoló kell a francnak
/
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Pityi77 #22283 üzenetére
(#22279) -be megvan a _"kinézett" darab !
/kis vélemény, info erről jól jönne, hogy megéri-e megvenni
/
Más:
Mentve van a "GooGle" -s mail címre a teljes rendszer (progik, beáll, meg mittomén mik)
Ha pl. telefon szervízbe van, vagy a telefont cserélik és új telóba lépek be és "szinkronizálom" a teljes beáll., programokat meg mindent alapból letölt ugye, (ez mind szép és jó, na meg gyors !) de a korábban látottak alapján azt töltötte le amit legelső alkalommal volt lementve (olyan programokat töltött le ami nem is kell...) ezt ki lehet küszöbölni valahogy ? Arra gondolok, hogy pl. mostani rendszerem, appok, stb, legyen lementve (pl. Update Frissítéssel) és ha pl. tolok egy gyári beáll. returnt akkor úgy töltse be ahogy jelenleg van ? /remélem azért érthetően sikerült leírnom ! /
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
typical bro #22267 üzenetére
AirDroid a legjobb megoldás (csak azt használom) de a Companion is gond nélkül ment mikor próbáltam.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
typical bro #22258 üzenetére
AirDroid- ot bátran ajánlom!
QR kód beolvas és már csatlakoztatva is van a készülékL
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Winchester95 #22253 üzenetére
Garipapírt azt nem adnak személyesen, de letölthető a Telekom személyes rész / dokumentumok résznél !
én is letöltöttem és kinyomtattam, és azt vittem be mikor a szervízbe volt a teló !L
-
MaxxDamage
félisten
Esetleg erre tud valaki mondani valamit, hogy normális -e ? [link] /xPeria Z téma... félig/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
SkyS1gn #22014 üzenetére
Nálam minden ok a teljes szoftver generál óta a Z -vel , de még a GMail -es szinkronizációt kéne felülírnom, hogy azt töltse rá legközelebb ami most van rajt szoftveres / beáll. rendszer
Vagy ez idővel auto updateli magát a rendszerbe, vagy az marad amit elsőnek mentettem még mindig ?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
ZsyfKo #22003 üzenetére
Köszi, felraktam / updateltem
(#22005) darvinya: azt miként lehetne megcsinálni, hogy pl. és letörlöm azokat a dolgokat amit nem is használok és rámentem a rendszerbe , és ha pl. teljes szinkronizáció kell akkor nem tölt le olyan dolgokat amik korábban voltak "elmentve" /ezt kivitelezhető valahogy ?
/
(magyarul most letöröltem mindent ami nem kell, és ezt menteném el és írnám felül a régi GooGle-s mentéssel... ezeket a progikat / beáll. használja, szinkronizálja rá a telóra mikor teljes rendszer reset, vagy törlés van) -nem csináltam még, ezért kérdem a mikéntjét, menetét -L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
darvinya #22000 üzenetére
Nah léptem egy nagyot...
Letöröltem mindent (belső memória vagy adattároló - telefonét miCroSD -t kivéve) és teljes generál gyári beáll.-ra !
Aztán megcsinálta, törölt mindent és restartolt, majd WiFi , Gmail, Facebook meg mindent bekonfigoltam és letöltött mindent a GooGle-s szinkronizáció és most jó.... /még a Messenger beáll. van vissza és ha netalántán nem lesz jó akkor hagyom az egészet.../ ezt a GMail -es szinkronizációs fiók beáll. hogyan lehet beáll. gondolok itt arra, hogy csak azokat telepítse ilyen gyári reset esetén amit én akarok (progik, gamek, témák, stb...) ?Am. mindent feltelepített / updatelt, de ez még hátravan... (használom, használnám mind3 progit..)
(ajánlott a kihagyása?) vagy nyugodtan mehet rá mint Updateolás ? /még nem raktam be a mIcroSD -t így nincs duplikáció és nincs menübe akadás sem.. szépen lefordul a kép mikor kilépek valami progiból (korábban ugye "akadt" és csak a háttérkép volt pár sec-ig... majd akadva jött elő az ikonos háttér)
Válaszokat előre köszönöm !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21999 üzenetére
Azt hogy tudom elérni és mit lehet ott csinálni, hogy jó legyen?
Ez a szinkronizációs dolog is zavar, hogy pl. rendszert visszalövöm alap gyári beáll. -ra és belépek a gmail-re és szinkronizálom akkor minden beáll. ahogy volt (ezt lehet valahogy szerkeszteni? (gondolok arra, hogy csak a tel. számokat és alap dolgokat lőjje be ? nem kell egy program se... majd felraknám külön ami kell)(#22000) darvinya: ez a faces messenger
sajnos amit leírtál nekem kínai (pontos elérési útvonal / egyéb kell hogy meg tudjam csinálni, mert nem értek hozzá...) meg pontos leírás mikor mit és pontosan hogy is...
ha kiveszem a pipát akkor mi változik ? jelenlegi mentés marad nem? (amit korábban "mentett"
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21996 üzenetére
majdnem mindent töröltem, de semmi változás, a duplikált képeket is töröltem és ki/bekapcsnál újra megvan mind (és nem 2x minden kép hanem 4-5x is akár...) nagyon ideg vagyok ez miatt !
/ilyen nincs.../
Az a legdurvább, hogy mintha a telefon akadna/szaggatna belassúl és kilépve bármiből nincs kép csak a háttér pár secig mint mondottam... ebből szervíz lesz megint asszem ! (pénteken kaptam meg szervízből és új bajai vannak pff.)
érdekes, mert szervízbe adás elött ilyen "szoftveres" problémája nem volt (szoftveres az semmi gond nem volt) és ezt google -ről szinkronizálta vissza a rendszer... korábban frankó volt a telefon szoftveresen nézvevagy próbáljam meg totál lenullázni a telefont majd a rendszert valahonnan rátölteni újra ?
meg memókártyáról lementeni mindent ami kell azt formázni ? (nem jut eszembe semmi)(#21997) darvinya: korábban nem volt vele gond, nem hiszem, hogy az a hiba forrása
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21993 üzenetére
Sok progit nem raktam fel, mi lehet a ludas ?
flashlight, contra evolution (game), gravity screen , időkép, messenger, next browser, skype, telekom, mx player, poweramp, airdroid, cibmtoken, carma free (carmageddon game), battle.net mobile (BNET auth key) más nincs...L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
darvinya #21991 üzenetére
hogyan lehet megszabadulni tőle ?
Gondoltam már arra is, hogy a teljes telefont törölni és a kitkat -ot újrahúzni vagy nemtom (ezekhez nem értek..)
Képet nézve (adattároló belső és SD kártya, mit kéne törölni ?/gépre csatlakoztatva pl. "Sony PC Companion" -al nézve nem látom a duplikált fájlokat/képeket... akkor ?
/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #21987 üzenetére
Kivettem a mem kártyát és beraktam USB -s olvasóba majd megnéztem és nem volt rajta semmi felesleges.
Viszont a telefon memóriába (adattár) sok olyan dolog van ami szerintem nem oda való és lehet ez a baja... !?
Képeket megosztom és aki komolyabban ért hozzá kérem mondja meg mit töröljek, hogy ne legyen ki/bekapcs után ez a fotó duplikáció...
Köszönöm !Telefon Belső memória tartalma.: /belső tároló/
(#21960) darvinya: néztem az említett könyvtárakat / elemeket, de nálam full üres volt... (nem találtam semmit)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21968 üzenetére
Sajnos nem tudom mitől van ez a jelenség, korábban se tapasztaltam és a telefont is lefogja rendesen...
Mikor pl. belépek email részbe vagy Chrome (bármi kb.) és kilépek .. akkor a kép pár sec -ig nem látható csak a háttérkép... /Servízbe volt , elötte gondom nem volt vele ilyen.. nem értem/L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #21961 üzenetére
Ki/bekapcs és megint tapasztalható a korábban említett duplikáció...
Valaki tudna rá mondani részletes leírást?
Vagy vigyem be T-pontos szervízbe?L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Zsmester89 #21952 üzenetére
Mekem is ugyanez a problémám !
Valaki tud rá valami megoldást ?/AirDroid -al csatlakoztam és külön "könyvtárba" vannak a duplikált képek, kitöröltem és remélem nem tapasztalom többet ezt a problémát, ha igen akkor megpróbálom azt, hogy memókártyát kiveszem , lementem róla ami kell és megformázom majd újra rámásolom ami kell és a telefonba berakom majd bekapcs.
/végső esetben talán egy próbát megér.../ te mit csináltál vele eddig ? /
L
-
MaxxDamage
félisten
dekrer & MikitoLac : köszi már megoldva
(helyesírás ell. kikapcs és a magyar rész beáll. külön azt jó is lett...
L
-
MaxxDamage
félisten
Kéne egy pontos beáll. a nyelvezethez / bill. kombóhoz, mert úgy eláll. a teljes bill.-t hogy full japán, de ha magyar is akkor ékezet mentes.. (angol) vagy mi
, vagy vigyem be T-hez azt megcsinálják ? (rendesen eláll. a telefont... ilyen nincs)
/most gépről írok/
L
-
MaxxDamage
félisten
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21884 üzenetére
Igen, ez megy is meg minden, de fekete hátterű menü jön be és nekem nem ez kéne...
nekem az kéne mikor a beáll. / rendszer menübe lesz egy új lehetőség ahol fehér hátterű menürendszer hozható be és a 2D/3D -t lehet kapcsolgatni meg stb... , biztos tudjátok mit mondok , de a nevét nem tudom
/service beadás elött még volt, de most nincs.../ 1x írtam be valami kódot amit itt láttam és asszem telefon újraindult és lett az a menü (valami rejtett menü asszem)ez jön be pontosan arra amit mondtatok.. itt nem áll. a 2D/3D sem (végigpásztáztam az egészet, de semmit nem találtam amit kerestem.. csak a SIM code-t ami: 5 -s (tehát nem független, de ezt eddig is tudtam)
[link]L
-
MaxxDamage
félisten
a "service" -t hogyan tudom a "tárcsázásnál" beírni ?
/lehet láma kérdés, de fogalmam nincs... ott a számok -nál a betűk is, de az istenért nem jövök rá hogyan is kell beírni a betűket.../ (meg van az a számod is ami elvileg ugyanaz mint a "SERVICE" szó... arra meg külön képernyő jön elő amit bezárva már nem tudok előhozni a beáll. menünél... nekem az kéne, hogy mindig betudjak lépni, ha akarok simán / egyszerűen)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #21877 üzenetére
jelenleg ez a verzió van (ez a hivatalos verzió ami elérhető jelenleg ?) /Update szerint igen.../
(#21879) MikitoLac: nekem az a külön menü kéne, amikor azt a kódot beírom és onnantól kezdve elérhető a menü is külön (amit addig nem látni)
Meg miért van az, hogy a bejövő hívások mind (90%-a) "Ismeretlen szám" ...
/direkt kipróbáltam olyan telefonról amin engedélyezve volt külön a szám kijelzés / küldése és az is "ismeretlen szám" -t írt mikor hívtam vele a Z -t../
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21874 üzenetére
Már csak azt nem értem, hogy korábban 4.4el ha 14% volt a töltöttség akkor árváltoztatás pirosban a % jelző... most viszont még 10%-on is fehér marad, vagy ez a 4.4.2- nekem köszönhető? (jött ki valami update megint?)
/Én empirikus telefont kaptam csereként, amiről nem szívesen beszélek...4.4 -be azt hogy tudom előhozni, amit a beáll. menübe jelenik meg (külön menü) amibe látom pl. a telefon unlock-e vagy függő és ahol a 2D/3D -t lehet áll. ?
/kerestem itt keresőbe, de nem találtam konkrétan arra a megoldást amit szeretnék/
L
-
MaxxDamage
félisten
Mai nap (most) bementem a T-hez (mert kaptam sms-t hogy átvehető a Z, megjött szervízből) elég gyorsak voltak (19.-én adtam be és már meg is fordult)
A telefont belőttem vissza gyári beáll. -ra /mint amikor kaptam és új volt/ és mindent belőttem ahogy volt!
Számomra meglepő mód a telefont úgy kaptam vissza ahogy adtam (elő és hátlapi +főlia rajt és sértetlen) meg beléptem google és facebook fiókba aztán mindent letöltött és beáll. a telefon ahogy volt ! (mindent visszaszinkronizált, és ez nagyon jó !) minden program ami rajt volt újra rátelepítődött automatán.... am. papíron "alkatrészcsere" van feltűntetve... /lényeg, hogy jó !/L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21790 üzenetére
Köszi a tapasztalatot / válaszod !
Én azért adtam be, mert a képet nem tudtam elővarázsolni (bekapcsolt állapotba néha nem jött elő a képfeloldás...)
meg nem volt hálózat 98% -ba és a szervízes is megnézte és a hálózatot nem érzékeli (ezt mondta) meg a hangbigyó rész néha torzult (de ezt nem tudtam megmutatni neki, mert mikor bevittem akkor nem volt vele gond) , de bevizsgálják azt csak előjön... (már lassan 1 hete beadtam)L
-
MaxxDamage
félisten
Valaki adta már be a Z -t Telekomon keresztűl a szervízbe ?
/érdekelne, hogy is kapta vissza/
Gondolom amit én ráraktam + elő és hátlapi fólia az már nem lesz rajt mi ?
(tehát rakhatom újra kb...)
Pontosan, hogy is van ez a készülék összerakva (elő és hátlap ragasztva van vagy mi ?)
Azért érdekel, mert a szétszedés és összerakás erősen bef. a teljes telefon kinézetét ugyanis az elő és hátlap közt (ami ugye edzett üveg elvileg) a fekete gumis műanyag van amivel gondolom ragasztva lehet, mert nekem abból tört le kis darab amit alig lehet látni - alsó sarkán és oldalán középen kb.) de talán az is olyan lesz mint újkorában (na majd T-nél mikor mehetek érte akkor átvizsgálom és ha nem teccik valami /sérülés vagy bármi/ akkor át se veszem és arra a "hibára" hivatkozom..."mivel szinte új (2hónapos sem volt) és sértetlen" telefont adtam meg amit át is nézett a T-s szaki mikor átvette, bevizsgálta és nem talált híbát rajt, különben említette volna...
L
-
MaxxDamage
félisten
Nagyon nem jó, hogy nincs Z-m és ez az Emporia van amit cserébe kaptam, egy db telefonszám sincs amit tudnék hívni...
/nagyon nem jó így/ - majd ha visszakapom vagy új Z -t adnának akkor csak a gmailes fiókról szinkronizálok és minden a régi lesz ugye ?
(korábban feltöltöttem/lementettem minden számot és nevet)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
spanglee001 #21586 üzenetére
Nekem olyan szinten nincs térerőm, hogy 90-95% -ba csak a piros x látható a telefon térerőt jelző részén, a mai leesés óta... SIM -et ki/beraktam de nincs változás így valószínű, hogy a belső antenna sérült, vagy nem érintkezik megfelelően.. (telefonálni nem tudok egyáltalán)
/holnap viszem is T-Pontba/
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#09819904 #21560 üzenetére
Jahm, tuti az lesz, mert mióta le is esett nincs térerőm (SIM-et már ki/beraktam de semmi...) így valami meghalt benn tuti.
Az induló befizetést gondolom fizetni kell ?
/nah mindjárt rá is kérdek a Video Call Centerbe/
/gariba ezt tuti nem cserélik mi ? - csak a biztivel esetleg, de az kemény 12k HUF ha jól tudom/L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#09819904 #21558 üzenetére
Telefont Online rendeltem, gariztatás személyesen T-Pontba lehet csak igaz ?
Meg van elvileg hardveres / szoftveres probléma is (kis törés és a kép megjelenítés vagy minek nevezzem.., de a törés a képernyő nem megfelelő műkődése miatt történt, mert a sok nyomkodástól kicsúszott a kezemből.
)
Mikor nagy nehezen előjött a kép és feloldottam a bill. zárat akkor hívni akartam és rámentem a hívásra aztán megint nem volt képem...L
-
MaxxDamage
félisten
Az minek tudható be vajon (hiba), hogy a telefon gombot megnyomva (hogy legyen kép ugye) nem jelenik meg sokszor a kép... ma pont ki is esett a telefon a kezemből a nagy "nyomogatás" közbe ,hogy hívni tudjak azt az oldala sarkon és oldalt le is tört.. pff.
(van rá bizti külön, sz.al nincs gond) meg ezt a képernyő nem jelenik meg bekapcsolt telefonnál néha (kipernyő zárolás/feloldás elött ez zavaró ! meg a hangerő / bill. / csengés hangja +- nyomogatás közbe néha "torz" a hang.. ezt vigyem be T-hez és gariztassam vagy mit lehet ilyenkor tenni ? (1-2 hónapos a teló így van rá gyári gari is bőven...)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
pepe091 #21421 üzenetére
Beszéltem a T-vel és 3 emberkéhez kapcsoltak át, mindnél ekmondtam mi is a gond és legvégén teljes beáll. átkonfigurálása volt, de nem sikerült megoldani a problémát, majd a legvégén resetelték a SIM -et is... és azt mondták vigyem be T-Pont-ba
/1hr 8min volt a beszélgetés ideje/
L
-
MaxxDamage
félisten
Hogyan lehet Z-ről MMS -t küldeni ? (képet)
Sajnos nem tudom elküldeni, mert azt írja, hogy "küldés sikertelen"
Kaptam egy MMS-t amit nagy nehezen meg tudtam nézni, pontosan úgy, hogy WiFi -ről nem ment... majd kikapcsoltam a WiFi -t és LTE -ről már ment gond nélkül.. na mondom LTE -be megpróbálok képet küldeni, de nem ment.. ("küldés sikertelen" mint a WiFi alatt ami ugye nem "saját hálózat" ezért nem engedhette küldeni és a kapott képet megnyítni..) többire tippem sincs, hogy LTE -n akkor mi lehet a gond ?L
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest