- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
harry3 #27773 üzenetére
Ami természetesen nem a futó-, hanem a legutóbb használt alkalmazásokat mutatja - Ezt ugye jól tudjuk? Próbáld csak olyan programmal, amiben van kilépés gomb (vagy lőj ki egy programot a Leállítással) és mégis ott van ebben a listában. Sőt, ha eltávolítod az alkalmazást, akkor is ott marad (igaz, ezt csak Kitkat alatt tapasztaltam, Lolli alatt még nem néztem)
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
cyber86 #27772 üzenetére
Tedd fel a GSam Battery Monitor abban akkor állítod vissza a referencia pontot amikor akarod - és még van jó néhány plusz ficsőr
-
M_AND_Ms
veterán
Egymástól független telefonok, többször újraindítva.
Hidd el, elhiszem, és meg is értem, hogy másnak jó, de hülyeségeket ne szajkózzatok már, pláne ne akkor, amikor leírtuk, hogy ésszerűen kizártuk a magas környezeti hőmérsékletet, mint okot.
A cégünknél kellően nagy, számú Z van (kb 20). Minden típusprobléma előfordult már, de teljesen megfoghatlan, hogy melyik készüléken épp melyik. Szóval tudom, hogy miként kell kezelni, a "nálam jó, tehát másnál is annak kell lenni, vagy hülye az illető" okos kijelentéseket. -
M_AND_Ms
veterán
Az enyém fehér, de mintha írtam volna, hogy bent, a 25 fokos, árnyékos irodában (ahol órákat töltök) van a telefon. És úgy, emlékszem a gyorsabb merülésről is volt már szó (vagy a meleg miatt megy a légkondi a telefonban?)
De tényleg hagyjuk! Az értő olvasást harmadik osztályban szokták felmérni. 😉
-
M_AND_Ms
veterán
Azt nem vonom kétségbe, hogy nálad nem melegszik, de nálam, és másoknál is igen. És nem azért, mert hőség van. Bár leírtam, hogy a hűvös 25 fokos irodában is érezhetően melegebb, sőt forróbb, de te csak azt hajtogatod, hogy kint a melegben jobban melegszik. Itt abbahagyom, hogy ezt számodra is érthetően leírjam. Nem azért, mert veled van bajom, csak egyszerűen nem tudom ennél magyarabbul leírni.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #27693 üzenetére
Röviden, az csak egy előzménylista. Jó példa, hogy ha az ott szereplő alkalmazást eltávolítod a telefonról, akkor az a listában továbbra is látszik. Márpedig akkor tuti nem fut már.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #27620 üzenetére
Hát ez az. Nekem meg érezhetően jobban melegszik, forrósodik és szinte folyamatosan csökken az akksi
-
M_AND_Ms
veterán
Nekem valami tennem kell ezzel a Lollipop-pal (és a kollégáimnak is).
Sima használat közben nagyon melegszik, de úgy, hogy a kijelző is átforrósodik. Ilyet a Kitkat alatt csak aktív játék közben tapasztaltam.
Az akkufogyás átlag 20-30% óránként. Eddig sima használatnál a Képernyő és az Alkalmazások kb 50-50%-ban osztoztak az energiafelhasználáson, ez most kb 30-70% az Alkalmazások javára, ott pedig mindig az "Android rendszer" áll az élen.
Készenlétben nincs baj, akkor tiszteletreméltó az energiatakarékosság, de amint elkezdem használni (pl PH olvasása, némi FB, egy két RSS fedd) 10-15 perc múlva zavaróan meleg(forró) a készülék.
Gyári alapra állást csináltam, de nem segített. Sok alkalmazást letiltottam (ezt már a Kiktaton is megtettem), amit lehetett eltávolítottam. Az automatikus szinkron nálam csak minimálisan van engedélyezve (naptár, céges email, névjegyek és semmi több). A helymeghatározás csak a hálózaton engedélyezettNálatok senkinél nincs ilyen baj? Itt a melóhelyen már más is jelezte, hogy nagyon melegszik és merül a telefon. Rootolni nem lehet, mert céges a készülék, de azon vagyok, hogy anélkül se kéne ezeknek a problémáknak jelentkezniük
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
AthlonXP #27575 üzenetére
Legalább jobban látszanak.
Miért is kell mindennek hangyaf@sznyinak lenni, ha amúgy van rá hely? Semmivel sincs kevesebb infó a képernyőn és ugyanúgy maradt még elég hézag az ionok között - tehát nem mondhatjuk, hogy aránytalanul nagyok lennének. Engem amúgy pont az zavart a kis ikonoknál, hogy minek az a sok üres tér közöttük, ha nem használjuk semmire -
M_AND_Ms
veterán
Csináltam egy gyári resetet. Szépen újraraktam mindent (a Biztonsági mentés visszaállítása nem futott le rendesen. Az Opera visszatöltésekor csak állt. 10 perc múlva kilőttem. Erről ennyit)
De most is -szerintem- túlzottan melegszik és merül sima böngészésnél (pl.PH fórum). Meleg hátlapra csak játék alatt emlékszem a Kitkatnél, de itt meg a kijelző is meleg.
A GsamBattery szerint 20-30% óránként a merülés. Nálatok ez mennyi? -
M_AND_Ms
veterán
válasz
szaszaboy0 #27524 üzenetére
A 6603 kell.
De minek varázsolsz? Ma már a T-re is kint van a hivatalos nyalóka -
M_AND_Ms
veterán
válasz
szaszaboy0 #27522 üzenetére
Várjál! Akár 5 perc is lehet
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
DrTechnoid #27381 üzenetére
Szerezz be egy USB-OTG csatkokózót. Annak segítségével egeret, vagy billentyűzetet rá tudsz dugni a telefonra, így be tudod pötyögni a kódot. Ezután pc-n keresztül elérhetővé válik minden (PC Companion kellhet hozzá).
Amúgy a telefonkönyvet ajánlotta goggle fiókba szinkronizálni így bárhol bármikor elérheted karbantarthatod.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
BLUE TORNADO #27352 üzenetére
Ota?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
lbence #27329 üzenetére
Nem kell befordulni!
De ez olyan, mintha az Időképre bekérdeznél, hogy süt-e nap ott, ahol vagy.Amúgy, rákérdeztem a T-nél és a Sonynál is. A T szerint már tesztelték és rég átadták a Sonynak a kirakandó T-s csomagot. A Sony meg elmagyarázta úgy, ahogy én neked (csak sokkal bővebb formában), hogy mit nyomkodjak a telefonomon.
-
M_AND_Ms
veterán
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #27148 üzenetére
A pdf az nem kifejezetten ebook formátum, max az ebook olvasók ismerik. Amúgy, nekem gyárilag fent van OfficeSuite ingyenes verziója, az megnyitja a pdf-t, illetve valahogy felkerült -azt hiszem a GoogleDrive-val- a Google pdf olvasója.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Scooter86101 #27080 üzenetére
Ezt használd! Sokféleképp konfigurálható - emellett biztos nem alszol el és vissza: [link]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
BLUE TORNADO #26703 üzenetére
Például, ha azokkal kipróbálod és azokkal is kb ugyanennyi a töltési idő, akkor gyanús, hogy a te töltőd a hibás.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
BLUE TORNADO #26701 üzenetére
Akkor meg egy próba másik töltővel - biztos, hogy tudsz egyet szerezni kölcsönbe
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
BLUE TORNADO #26692 üzenetére
Lehet, hogy valami beragadt nálad. Nézd meg az akkuhasználatot.
Lehet, hogy folyamatosan megy valami nagyobb fogyasztó: Wifi, Bt, stb -
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #26657 üzenetére
Tudom, nekem "okosban" volt fent, aztán egyszer csak szól a Play, hogy frissítés van rá. No, mondom...
Szóltam is akkor nektek -
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #26655 üzenetére
Hónapok óta működik.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Oryctolagus #26619 üzenetére
Pedig, mint látod megéri, de te tudod. A lényeg, hogy a képen látható módon mindenképp kell kivágás (ettől még lehet jó, az is amit te linkeltél, mert lehet, hogy a kép ott csak illusztráció)
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Oryctolagus #26617 üzenetére
Ami képen van, az nem Z-re való, amúgy ez drága.
Ilyesmi kell neked, ilyen áron -
M_AND_Ms
veterán
válasz
ambrust #26579 üzenetére
Egész más világ.
Kezdjük azzal, hogy sokkal könnyebben és szebben lehet felrakni (a fóliákkal mindig szenvedtem, levegő tuti, hogy maradt alatta, de a porszemek elkerülése is nehéz volt). Folytassuk azzal, hogy szinte nem karcolódik. Egy fólia már hetekkel a felrakás után karcos. És fejezzük be azzal, hogy mégis megvan az előnye, hogy karcolódás sérülés esetén pár ezerből és néhány perces munkából megvan a csere (míg a legkeményebb gorillaval szerelt kijelző is sérülhet, melynek cseréje jóval többe fáj) -
M_AND_Ms
veterán
válasz
userxy #26571 üzenetére
Azt előbb-utóbb minden sima felület gyűjti, főleg mert, mint telefon többször az arcomhoz teszem, a bőrömhöz érintem. Viszont nyugodt szívvel törölgettem, mert nem karcolódik attól (különösen ha nem smirglivel törlöm
) - egy-két törlés nagyon szépen és újszerűen néz ki
A fóliák egy-két hónap múlva már karcosak és mattak, ráadásul a felrakásukkor tuti, hogy piszok és levegő marad alattuk. Ennél ilyen nincs. A felrakás után pár nappal minden kis zárvány eltűnik
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
userxy #26568 üzenetére
Amit én rendeltem az konkrétan már nem elérhető item az ebayen. Megint csak fotó alapján tudnék választani én is, amely fotó vagy igaz, vagy nem - volt aminél ezek után is visszakértem a pénzt, mert hiába a fotó, mégsem olyat küldött, hanem a rossz kivágásost.
Ez a jó. Jól látszik a képen a függőlegesen ovális kivágás, ami beljebb van, mint a ledek.Vagy pl ez is jó, bár itt túlzásokba estek (nekem most pont ilyen van)
Ez tuti rossz (hacsak nem változtattak valamit az anyagában, de azt nem hiszem)Arra is figyelj, hogy onnan rendelj, ahol adnak hozzá "Dirt clean film"-et, ami egyfajta ragacsos kis film (mint egy használt matrica). Ezzel a felrakás előtt, de már a tisztítás és zsírtalanítás után nagyon könnyen le tudod kapni a legapróbb kis porszemeket a kijelzőről: valahogy így
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
userxy #26562 üzenetére
Annyi, hogy kivágásnak kell lenni a közelségérzékelő előtt, mert az anyaga, amiből készült blokkolja annak működését. Viszont.... ez az érzékelő nem ott van, ahol az értesítő led (a kijelzőn lévő óra felett), tehát a kivágásnak nem ott kell lennie, hanem kissé beljebb (kb a kijelzőn kévő akksi kijelzés bal oldalával egy vonalban) és inkább függőleges oválisnak kell lennie.
A többi helyre (értesítő led, kamera) nem kell kivágás, azokat nem zavarja.Erre figyelni kell, különben nem működik a közelségérzékelő és gyakorlatilag egy szenvedés lesz a telefonálás. Én megszívtam. Vissza is kértem és kaptam az árát a cuccnak, majd kerestem egy jól kivágott típust. Sajnos az ebayes fotók sokszor csalnak, erre is figyelni kell!
-
M_AND_Ms
veterán
Ebből úgy néz ki, hogy Lollipop 5.1 lesz és nem 5.0:
drippler.com/drip/sony-releases-android-51-binaries-xperia-z-series-e3-m2-t2-ultra-and-t3
-
M_AND_Ms
veterán
Z-re is van már Tvgo!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MinionFlasH #26022 üzenetére
Akkor nincs más, mint lemegy alfába és előbányássza a feloldókódot az elméje mélyéről.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MinionFlasH #26017 üzenetére
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
#97246720 #25696 üzenetére
Ez a link???
https://mega.co.nz/#!0tkQyCiR!yV0UrkSJTvYw_NV12KGPu6zp9cIxXs3KFUuS4KYegbkHa az user agent mobilra van állítva, akkor kényszeríteni akar, hogy tegyem fel az andriodos appjukat. Ha desktop a user agent, akkor megjelenik a tárhely oldala.
Az XDA fórum ezen a linken érdekes lenne.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #25594 üzenetére
Hiába reklamál, attól még nem lesz kompatibilis. A szerzői jogok miatt van valamiféle biztonsági előírás, amit nem minden rendszer támogat. Különösen azok nem, ahol a gyár mélyebben belenyúl az oprendszerbe (pl Sony) . A T viszont ragaszkodik ehhez, így kiesnek bizonyos készülékek.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
norbert1998 #25482 üzenetére
Mérget ne is vegyél semmire!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
norbert1998 #25478 üzenetére
Q1-ben kiszórják. Z3-mal kezdik, Z-vel befejezik.
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
thebencus90 #25183 üzenetére
Igen, azt tudnia kell a tévének.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
thebencus90 #25180 üzenetére
Panával (Gt60) megy.
Tudnod kell, hogy ez nem csak gyártó, hanem azon belül típusfüggő is!
-
M_AND_Ms
veterán
10.5.1.A.0.292
Ez csak nekem új? Mondjuk, csak 1,5MB -
M_AND_Ms
veterán
válasz
norbert1998 #24597 üzenetére
Értem.
Azt hittem azért, hogy a tok eltakarja, hogy fehér a színe. (Mert egyesek szerint az égő, buzis, stb) -
M_AND_Ms
veterán
válasz
norbert1998 #24593 üzenetére
Miért kell a fehérre tok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest