- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
glehel
senior tag
válasz
CabalX #17921 üzenetére
A párom használja ezt a telefont, vodafonos. Felraktam neki a 6-ost. eddig staminával használta, ami ugye nem egyenlő a 6-os új energiagazdálkodásával. véleményem szerint "alap felhasználónak" jobb mert minden program úgy működik ahogyan kell alvó módban egyáltalán nem húzza le semmi és üzemidőben teljesen egyforma neki a két rom. Minden működik rajta ahogyan kell. Nem tudom mi fog változni ha újra lesz benne stamina de szerintem (egyéni vélemény) MM-hoz felesleges+.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
CabalX #12855 üzenetére
Nálam nincs se elöl se hátul üveg rárakva, így szépen fekszik a tokban.
A hátoldali műanyag az nekem érzésre csúszósnak tűnik, de ugye nem azt fogdosom, hanem a szilikonos oldaléleket, amivel viszont nincs probléma csúszósság tekintetében. A töltő+microSD ajtócska és a mágneses töltő rész nincs takarva, így ott a tok pereme elég vékony. Ha éppen úgy fogom meg a telót, akkor ez a vékony rész hajlamos elcsúszni felfelé pár millimétert.
Mikor farmer zsebből vettem elő a telefont, többször is előfordult, hogy egyik saroknál kiemelkedett a tokból a telefon pár millimétert, persze ezt egy gyors mozdulattal orvosolni lehet.
Néha mikor barátok, ismerősök nézegették a telót és még mikor nem érkezett meg a mágneses töltő, akkor ki is vettem a tokból, ami azért némi odafigyelést igényel, mert a kiszedési művelet nem pikk-pakk megy.
A gombokat nagyon keveset nyomogatom, de amikor szükség van rájuk tudom működtetni őket, nem gátol a tok.
Tölteni mágneses wsken töltővel szoktam, így az ajtókat nem kell a töltéshez nyitogatni (bár, ha jól emlékszem a tokban nem lehet rádugni a USB csatit, így kivettem töltésnél az első időszakban)
Én relatíve keveset nyomogatom a telefont, de a mágneses töltőhöz lábjegyzetben írnám, hogy a mostani állapot szerint majd öt és fél napja volt feltöltve és 35%-on áll az akku, több, mint 4 óra beszélgetés, 1,5 óra kijelző és több, mint egy napnyi wifi használat mellett, szóval nem gondolnám, hogy normál USB kábellel töltve ettől jóval többet bírna.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
CabalX #12855 üzenetére
Nekem ilyen van sima Z3-hoz, ma le is ejtettem úgy 1.5 méter magasról és úgy, hogy repült előre 2 métert és a teló oldala végig is csúszott a falon, amin ilyen érdes festés van. A tok szilikon része kicsit karcolódott (ami érthető) a telónak semmi baja!! Nekem nem csúszik a tok.
Találtam a Nillkin-es csomagban egy hátlapi sima fóliát, amin van lencsevédő fólia, csak annyi réteg volt össze vissza nem tudtam melyik a valódi védő, így össze is mocskoltam szépen, de felraktam, és nem ront még így sem a képen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest