Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylike
csendes tag
válasz
mrlujoak #549 üzenetére
Nyilván az eladott darabszám alapján Samsungból több van, arányaiban mégsem annyi a panasz, hogy a gyártó elismerné. A Sony elismerte. Magyarországon NEM. Amit linkeltél Samsung S4, amit én írtam Samsung S3 saját tapasztalatom volt vele, betonra esett (nem panaszkodtam, nem anyáztam mert ott én hibáztam) törött a képernyő (S3) de a mai napig működik, most is visszatértem az S3-hoz....
Persze ez is csak egy példa, mint az is, hogy az elsők között vásárolt Androidos HTC Herom tok és fólia nélkül ma is hibátlanul működik...
Ettől sem HTC fun sem Samsung fun nem vagyok.De hajrá fikázzatok tovább én befejeztem, majd rájöttök Ti is ha kifogtok egy hibás szériát.
...és, hogy még mi baj volt a Sonyval?
olvasva a Z3C-t ugyanezek a problémák lesznek vele is:
- lefagyott hívás fogadása előtt (csörög- csörög, hiába húzogatom nem reagál, olyan telefonnál ahol van hardveres gomb ez nem probléma (szerintem ez eleve Android hiba). De az, hogy nincs hardver gomb nekem hiányosság volt.
- nekem bizony elég sűrűn fagyott például telefonkönyv névkeresés közben (fogjuk rá Android)
- nem kivehető az aksi
- a dokkolós töltő nem használható ha szilikonos tokban tartod mert nem fér bele ha meg nem ezt használod a kihajtható microUSB csatlakozó fedő előbb utóbb le fog törni.
A pozitívumok meg amúgy is benne vannak a tesztben.
Részemről befejeztem, további szép estét az elvakult Sony híveknek, a kétkedő fikázóknak -
skylike
csendes tag
válasz
mrlujoak #546 üzenetére
"Sony-t. De LG-t, Samsungot sem, mert ott is volt feszültségtől spontán törés"
De nem mindegy az sem, hogy komplett érintőképernyőt kell cserélni vagy csak az üveglapot...
Samsung esetében 90%-ban csak az üveglap sérül...
Amúgy nem vagyok egyetlen márka híve sem, tesztek alapján szoktam dönteni, meg a felhasználók tapasztalatait olvasva, sajnos ezt a Sony Z1C vásárlást most elkapkodtam... -
-
darkpower
aktív tag
válasz
mrlujoak #288 üzenetére
Fólia valóban nincs, mondjuk érdekelne, hogy mennyire karcolódik vajon a hátulja. Z1C esetén állítólag nagyon.
Én mindenesetre raktam rá egy fóliát hátra is, bár nem vagyok boldog a dologtól, ha ennyiért veszel egy telót, ne kelljen már körbefóliázni, hogy 1 év múlva is kinézzen még valahogy... -
boogie84
veterán
válasz
mrlujoak #284 üzenetére
Maximálisan egyetértek! Én nagyon meg vagyok vele elégedve! Sztem felveszi a harcot az ájfonnal!
(#276) halkow: Mikor beszélünk sorozat hibáról? Ha egy két telónál van összeszerelési hiba? Sztem nem. Ha minden 2. ember írná h így van, akkor elgondolkodnék ilyenen. Am meg ki tudod próbálni a készüléket mielőtt megveszed. Állítólag.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
mrlujoak #248 üzenetére
Nem versenyeztetni akarnám a telókat, hangsúlyoztam, hogy ez a magánvéleményem. Nekem a vízállóság nem elképesztően fontos, volt Sony Z-m, azzal sokaknak gondja volt, mert beázott. Most S3-mam van, vigyázok erre is mint ahogy a többire is vigyáztam, néha kap esőt, de nem ártott eddig neki soha. Nekem személy szerint fontosabb az ujjlenyomat olvasó, és én szeretem az amoled kijelzőt is. A bővíthetőség nekem szintén nem kizáró ok, amíg otg kábelen pendrive-val összeköthető a telefon. G2-n se okozott gondot. De ez továbbra is a saját véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PR-Telecom
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- iOS alkalmazások
- Milyen videókártyát?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest