- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
Quasi_modo #8264 üzenetére
lehet arra gondol, amit Japánba kiadtak, egy átöltöztetett Z3C. ua. HW.
(#8265) LouiS22: hát nem tudom. Amíg nem lépnek meg valami új technikát akksi terén vagy nem gurítanak valami nagyot, még a Z3C mindig jó két évre venni. a 810 sem ad annyi plussz erőt amire egy 801 ne lenne elég.
Ha jönne utód az már tuti HD felbontással jönne, ami meg szerintem megintcsak felesleges. Aki venni akar, szerintem simán még megveheti. Ebben az évben nem tűnik úgymintha jönne valami forradalom amire lenne érdemes várni. Ha mégis jönne Z3C+ és annyit hozna mint a Z3hoz képest a Z3+, akkor nem nagy veszteség...
véleményem szerint
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest