Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
foldipeti
csendes tag
válasz
foldipeti #8514 üzenetére
Üdvözletem ismét! Június 6-án írtam ide (#8514), hogy beázott a telefonom amit tegnap végre visszakaptam.
66 nappal ezelőtt június 8-án leadtam (Ujmobilok.hu) imádott telefonomat beázás miatt. Mondták, hogy hívnak ha megtudnak róla valamit. Csak vártam és vártam, mondom akkor felhívom én őket, mire mondták, hogy szakértői véleményre vár (ilyenkor már 3 hét telt el). Még mindig csak vártam, de azért heti 1-2-szer azért betelefonáltam, hogy mi a helyzet a készülékkel: "Szakértői véleményre vár"... kezdtem már aggódni kicsit, hogy mi a tosz lehet már ennyi ideig..
Július 22-én ugyan úgy telefonáltam mire ugyan azt mondták... DE! 3 perc múlva csörgött a telefon, hogy elérték a szerviz vezetőjét akivel kiderítették, hogy a Sony elismerte a saját hibáját (Hát még jó hogy basszus, be volt csukva az összes retesz eddig nem volt baj ha vízben volt) és kicserélik a belsejét szóval a jövőhéten átvehető a telefon, hívnak ha megérkezik. Türelmesen vártam, 2 hét után megint rájuk csörögtem és nem tudtak semmit se mondani róla.
Aztán hétfőn ismét telefonáltam ahol 15 percnyi várakozás és szervizzel pletykálás után végül voltak szívesek és elmentek a telefonért amit kedden több, mint 2 hónap várakozás után visszakaptam a telefonomat egy teljesen új belső panellel..
Tehát vízbe ezek után már nem fogom rakni, a garim 2 hónappal meg lett hosszabbítva és végre újra tudom használni ezt a csoda kütyütAkit nem érdekel annak bocsi, de gondoltam elmesélem a kis "kalandomat"
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest