- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
alientroy
csendes tag
Visszavittem a telót hát két helyen is azt mondták a t-nél hogy ez nem csere. Egyik telefonboltos ismerősöm azt mondta adjam be javításra akkor talán. Arra gondoltam hogy ez a kis hézag azért van hogy ne pattanjon könnyen az üveg. Na már most meg akartam nézni mikori a gyártás. Kihúztam és jobb oldalt az van írva hogy 14w30 remélem ez nem az elsők egyike. Ja és próbáltam feltenni videót. Sikerül is gépről felismeri minden de nem játsza le csak ha úgy küldeném át hogy konvertálja? Mert arra 4 óra valamennyit írt ne hogy már ilyen legyen direkt unaloműzőnek vettem. Vagy kell rá egy program ami majd lejátsza? és androidos cuccokat csak a play áruházból lehet leszedni, ajánljatok olyat légyszi ami méri hogy mennyit beszéltem meg hasznos programokat. még a gps-t se találtam meg. Zenét sikerült rátennem. jó lenne ingyenesen és olyan ami nem meríti az 500 mb. Gondoltam ha gépre töltöm azt lehet utána telepíteni telóra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest