- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanhp455
csendes tag
Miért van az, hogy a telefon néha lecsatlakozik a gépről majd vissza egy másodperc alatt? Win 7 Ulti x64 és 4.4.4
A jelenség teljesen véletlen, hogy mikor történik meg, átlagosan napi egyszer, de van mikor többször is. Úgy zajlik le, hogy hallom a gépemen a hardver lecsatlakoztatva hangot és a telefonom felvillan. De mire felvillan már újra tölti és csatlakoztatva van. Eleinte még azt is kiírta, hogy az eszköz gyorsabb sebességre is képes, ha más portba dugom, és tényleg ilyen 1 MB/s sebességgel dolgozott a teló. Szerencsére ilyen már nincs. Ez előtt egy Xperia S-em volt, és amikor ez elkezdődött, annak a kábelét használtam már 2,5 éve. Aztán kicseréltem a kábelt a Z1 Compact sajátjára, és egy hétig jó is volt, de elkezdte ugyanezt produkálni. Szóval visszacseréltem az Xperia S-ére, mert az jobban tetszik. Kb. minden porton végigmentem a gép hátulján, de nem hatott. Minden amit csak frissíteni lehet, az friss(Windows Update, Driver Booster nem lát hiányosságot). Ez egyébként csak kb .1 hónapja tart, de nagyon nem értem mi lehet, ha mindkét kábelnél előjött és a másiknál meg egy hét "pihenő" volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest