- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadan
tag
Nézd nálam a céges levelezés miatt folyton megy az Outlook. Kivételi listára van téve a Stamina módból Viber, a Facebook, a Messenger, az Outlook és a Lync 2013 és pár céges app. Emiatt mehet le 15%-ot.
De minden napot úgy indítok, hogy zene plusz hírolvasás a telón, nap közben nyomkodom és nap végére 50-60% környékére megy le. Végre nem kell töltő után rohangálni. -
Partyface007
őstag
"Xperia Z1, Xperia Z1 Compact and Xperia Z Ultra are next up, starting over the coming weeks "
lefordítom :-)
ez azt jelenti hogy kb Augusztusban már lesz olyan aki ismer valakit akinek szintén van egy ismerőse akinek már 5.1-van a telefonján (Z1 sorozat)
enyém független és nem akarok hazudni de legutóbbi frissítést (5.0.2) kb a bejelentés után vagy 2 hónappal később kaptam meg
OTA update-ről beszélek...
-
Bozek
nagyúr
Custom codec létezik MX Player-hez, amit be lehet állítani az alkalmazáson belül és visz mindenféle hangot.
-
Bile Demon
őstag
-
Pocok256
veterán
Igen csak kérdés hogy a miracast vagy a chromecast támogat több (avagy régebbi eszközöket is).
Mhl el az a baj hogyha így használom akkor OTG képessége logikusan elveszik (így nem tudok se egeret se billt rádugni) vagy MHL vagy OTG.
Pontosabban ha jól tudom ilyet maximum a samsungok tudnak, hoyg kettőt egyszerre.
-
-
-
alacka
tag
Ezt nem ismertem.
Sztem olyasmi lehet mint a Nillkin H+ 9H harness tempered
utóbbi van nekem is (lekerekített élu !! ).
[link vagyok]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest