- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruzcak
tag
Igen ,részben igazat adok neked.
Az biztos hogy kretén dolog ,ebben egyetértünk.
De azzal ne érvelj kérlek hogy a ghánai szemétdombon végzi ,hiszen nálad is ott a telefon amit valszeg cserélsz néhány éven belül, ott a tv, ott az a rengeteg polimer amit nem újrahasznosítható formában gyártanak.Másrészt lehet csalás , de azzal se jöjjünk már hogy meglopom a szolgáltatót
Szerintem a szolgáltatók lopnak tőlünk folyamatosan ,de ez már teljesen más téma.Elnézést minden fórumtárstól , én sem gondoltam át a dolgot igazat adok ,ez pazarlás lenne.
Igen, igencsak jól sikerült ez a z1 compact is, jó fogása van az alunak.Harmadrészt ,tudom ez már teljesen más tészta ,de én mindig írkálom ha kijön az s6 edge vagy az iphone 6s ,hogy ne vicceljetek 80 k hufból megoldom a telefonvételt szinte ugyanaz a minőség /tudás minta az új ,bőven elegendő mindenre ,itt a példa z1c,ezelött egy g2.Tehát nálam nem a buta csúnya kapitalista fogyasztói volt a hajtóerő most.
Szép estét !
-
kaciokos
őstag
Sajnos a letiltásához is root jog kell.
(#17248) totoka2 - Én csak az SD írás tiltásának feloldása miatt várom nagyon a nyalókát.
-
al_age
senior tag
Gyári állapotban szerintem nem állítható, csak különböző programokkal, például Light Flow-val.
Szerk: amíg írtam Bozek megelőzött.
-
Marseille199
senior tag
Én is azt használtam az őskövület huaweien. Csak tudod kicsit felb.ssza az embert,hogy kiad 150 ezret egy telefonra, aminek a saját márkás alkalmazása teszi tönkre az egész felhasználói élményt.
Hogy kell ezzel a SUS-sal telepíteni? Nyomok egy gyárivisszát, feltolom rá a .757-et, ha továbbra is csinálja, akkor vagy quickpic, vagy iphone. Kész, ezt nem vagyok hajlandó elfogadni. Azért adtam ki ennyit, hogy tényleg ne legyen semmi baja, minden gördülékenyen menjen, ne fagyjon, ne szemeteljen, csak simán működjön, ahogyan szeretném. De hát az android tényleg nem ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest