- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
alacka
tag
válasz
Anetti01 #16143 üzenetére
Baromi gyors.
Annak lassul le (nekem is volt ilyen), aki tele sz...ja egy halom appal es automatikus frissitesen hagyja.
Illetve ha sokmindent futtatsz. Erre (rendben tartasukra) vannak segito alkalmazasok. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Hab a tortán a forumozótársak segítsége, aktivitása.Ami a hangszorot illeti a vizállosagnak ára van. A fotók nem rosszak, a fényszegény környezetben elvétve találni nála valamivel jobbat, de nem egy spéci digitális kamera.
-
cstom
aktív tag
válasz
Iphone 5-ről váltottam és nem bántam meg. Pár apróság, ami a napi használatban jobban tetszik az IOS-től:
- ikonsávba kirakható aktuális hőmérséklet,
- widgetek
- simán másolhatok rá bármilyen formátumú file-t (még mindig rühellem az iTunes-t),
- jobb akku idő,
- a Play áruház sokkal logikusabb felépítésű mint az iStore, és ha a Play-en rányomok egy alkalmazás telepítésére, az egyből telepíti is a telefonra, ami mondjuk az asztalon fekszik. Ilyet nem lehet IOS alatt.
- és még sok apró figyelmesség (lehúzhat/paraméterezhető beállítási panel,gmail, hangouts, stb...)Sebességben egyáltalán nem lassabb mint egy I5. Ami hiányzik az iPhone-ből: facetime, hangosabb és jobb minőségű hangszóró/mikrofon, picit jobb kamera. Kicsit fura hasonlattal élve mint anno mikor a linuxosok mindig azzal dobálóztak, hogy milyen szar a windows, mert állandóan lefagy stb. És jött a Win7, Win8.1 és ilyenekkel már nem igazán lehet találkozni. Szal nem a 25eFt-os androidos telefonokat (win98/XP) kell alapul venni.
-
Jaffa75
őstag
válasz
szia,
aki ezt mondta Neked, annak az ismerősödnek nem volt ilyen telója (sem). A belassulás nem a frissítésektől van (bár néha nem tökéletesek, de mostanában az Apple sokkal hibásabb frissítéseket ad ki - nem vagyok Iphone hater
), emiatt nem kell aggódnod. Van olyan user aki hetente indítja egyszer-egyszer újra, van olyan fórumtag (pl.: kelly), akinek többszáz órát is elmegy mindenféle lassulás nélkül!
A kérdés az inkább, hogy Te milyen telefont szeretnél (milyen oprendszerrel?), elég nehéz összehasonlítani a Z1C-t egy Iphone-nal! Más az ára, mások a szabadsági fokok...Volt már androidos telód? Esetleg Iphone-id? (Vagy mindkettő? Melyik tetszett jobban? )
Egy biztos, a Z1C-vel nagyon nem lősz mellé...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest