- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
Elnézve ezt a közeli képet, nem tudom, hogy az az ezüstös díszperem mennyire ludas ebben a "fényeltérítésben" illetve "kamerabezavarásban". Azt gyanítom, hogy a burkolat alatt nem volt eléggé "körbekerítve" a villanó LED, így a burkolat alatt "belekacsint" a szenzorba, főleg ha az sincs jól körbekerítve.
(Pl. az G2-nél megnéztem és ott elég jól láthatóan süllyesztve van a led és még egy vékony perem is körbeveszi a kamera részt.)Elismerem hogy a korábban általam feltételezett "közel volt az egyik ujj a lencséhez/ledhez" nem minden téren produkál ilyen hibát (kivéve ha fehéres, rózsaszínes fátyolos lesz a kép egy része) de az hogy sárgaság keletkezik, az szerintem tényleg gyanus lehet a sárga burkolatú modelleknél!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest