- iPhone topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Netfone
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaffa75
őstag
válasz
zenefan #1505 üzenetére
Sok telefonnál (márkánál) nincs idő, hogy függővé tegyék, ezért gyakran az első eresztés még független! Nekem is volt ilyenem, egy Telenoros S4.
Aztán vannak olyan gyártók, akik nem engedik meg ezt az úri huncutságot a szolgáltatóknak - pl: Asus, itt mindegyik készülék független, így mindegy melyik szolgáltatónál veszed is meg! Az LG-ről nem tudom konkrétan hogy miért maradt ki, de gyanítom első szériás lehetett!
A Telenoros Z1c függő, erről korábban volt szó... -
Bozek
nagyúr
válasz
zenefan #1505 üzenetére
Ezt jó lenne tudni azért. Mégiscsak olcsóbb és közelebb van, mint a többi.
Tehát ha a T-s függő, akkor a következő lehetőségek vannak 2 éves gyári garis cuccra: Sony Center, MM, eDigital? Az MM-ben is Magyarországra szánt telefonok vannak? Mert az még közel van (Szombathelyen).
Esetleg még az Expansys lehet beszerzési forrás, de az meg nem biztos, hogy hazai forgalmazású telefon.
Esetleg megkockáztathatok egy bolti garis részleget viszonylag olcsóbban és reménykedhetek, hogy ugyanúgy nem lesz hardveres baja, mint az eddigi telefonjaimnak.
Igazság szerint nem szívesen mondanék le a nyitható BL-ről, bár egyelőre csak a root kell, de ki tudja, hogy később mit akarok mókolni a telefonon.
-
taxy88
aktív tag
-
sir fg
aktív tag
Ha már Ausztria, javaslom a Cyberport felvételét is a listára. [link]
Egyelöre itt is 499 Euró, de már lehet kapni. Amúgy korrekt kis üzlet. Ki is van állítva a Z1 Compact, (de láttam már itteni MM-ban is), megtapogattam mindkét helyen. Ja, és az se utolsó szempont, hogy a Westbahnhofon van, tehát még tömegközlekedésre sem kell költeni, ha valaki Magyarországról esetleg csak ezért jönne.
A kirándulójegy Peströl, oda-vissza 29 Euró. Ha esetleg úgy alakulnának az árak
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest