Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
pinkcc #25019 üzenetére
Első kérdés, hogy mire mentesz? A belső memóriára, vagy esetleg egy lassú kártyára? Nem, nem akarlak hülyének nézni, de mivel nem írtad, csak-csak ki kell zárni valahogy.
Igen, sokan sok formában számoltak be frissítés utáni kamera hibáról, általában nem tiszta telepítést csináltak és egy hard reset után minden jól működött (de a videó közbeni megakadás inkább az adat-írás megakadás hibája lehet szerintem-> gyenge kártya), bár én egyszer csináltam HR-t, amikor megvettem másfél éve, és akkor csináltam volna a következőt, amikor eladom, ha nem mentem volna vissza KK-re egy hét LP után, és mégis minden jól működött, csak a LP nem jött be. Fura ez, de ha baj van frissítés után, az első a HR, mert bármi bármivel össze akadhat, és azt már kisimítani sokkal-sokkal nehezebb, mint újra belakni egy telefont. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A szériás készülékeket FELVÁSÁROLOK!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest