- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinkcc
tag
Sziasztok.
Egy kamera hibával találkoztam a tegnapi nap. Eddig csak fényképezésre használtam a mobilt, de tegnap elkezdtem vele videózni. Veszem a videót, és látom, hogy megakad, majd mintha semmi nem történt volna folytassa a felvételt. Mondom, csak itt volt hiba, majd megnézem a videót amit felvettem, és ebben is megvan a megakadás.Alig veszek pár percet, és többször is előfordult. Majd olyan hiba is lett, hogy magától leállt a kamera és bezáródott az alkalmazás.
Valamint mikor a legfrissebb lolira frissítettem a mobilt az első napokban a mikor a fényképezőre mentem, és csináltam egy képet, hiba üzeneteket dobot ki és magától bezáródott az alkalmazás. Ezt már nem csinálja.
Mitől lehet ez a gond, már mint az, hogy megakad a videofelvétel?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest