-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuresz
tag
Tudna valaki segíteni,hogy miért ilyen brutál lassù meg szaggatós az ics az u-mon? Nálatok is ilyen? Ti hogy oldottátok meg a problémát? Köszönöm!
-
Gyuresz
tag
Sziasztok! Miért lett iszonyatosan-idegesítően lassù az U-m az ICS-feltelepítése után? Most mit csináljak vele? Vissza lehet rakni rá a régit, vagy van esetleg ùjabb frissítés a telóra? Köszi
-
Gyuresz
tag
Sziasztok! Van olyan alkalmazás,amivel kizárólag a világító sáv fényerejét lehet csökkenteni vagy szabályozni?
-
Gyuresz
tag
Még aktuális hogy a Vcard fájlokat hol tárolja a teló és hogyan lehet hozzáférni
?
-
Gyuresz
tag
A Vcard fájlokat hol tárolja a teló?
-
Gyuresz
tag
Valaki segítene milyen típusú fóliát adtak a korábban vásárolt készülékekhez? (Antireflex,Crystal,...
)
-
Gyuresz
tag
válasz
freemanone #4397 üzenetére
Pár óra netezés, 1 film megnézése de azért még telefonálni is tudjak vele, tehát nagyjából min. 6 óra nyomkodás az átlagos Nálam...
Ezért se tudom mit vegyek mert az U-ba beletudok tenni nagy kapacitású 2430 mAh- akksit viszont kicsi Nekem, a P ideálisabb lenne méretügyileg viszont sajna nem cserélhető az akksija és 50 ezerrel többe is kerül(#4398) pit stop : Tetszik Neki méghozzá nem kicsit...
-
Gyuresz
tag
Egyébként azt lehet tudni nagyjából melyik platform gondolok itt az androidra fogyaszt kevesebbet
?
-
Gyuresz
tag
válasz
mrlujoak #4386 üzenetére
Lehet hogy Velem van a baj de sokallom azt az ~50 ezer pénzt amit a P-ért kéne pluszba lecsekkolnom, (az U-t már 43-ért elhozhatnám, a Sola nem tudom miért nincs a vodánál flottába egyébként ezért nem is tudom mennyivel drágább) viszont a legfájóbb pont Nálam a nem cserélhető akksi amit az E52-esem 1500 mAh-ása után nehezen tudnék megemészteni...
-
Gyuresz
tag
Szerintetek van U tudásába nagyobb kijelzős Xperia ami ár/érték arányban megérné, esetleg valaki tudja milyen Xperiák várhatók a következő hónapokban a vodánál?
Nem hiszem el hogy ilyen nehezen válasszam ki a következő telóm dehát nem túl nagy a kínálat sajna a vodánál... -
Gyuresz
tag
Erről mi a véleményetek: [link] rendelt már valaki Tőlük, mennyivel bírhatja tovább ez az akkumulátor
?
(#4358) freemanone : Köszi, láttam már és nem igazán tetszik főleg nem fehérben dehát ízlések és pofonok...
(#4359) nbukta77 : Esetleg képet tudnál feltenni róla?
-
Gyuresz
tag
Köszönet pit stop kollégának a pink kupakért
Kedvesem biztos oda lesz érte...
Úgy néz ki Én is beállok a sorba lassan és megvállok imádott Nokia E52-esemtől (ha valakit érdekel írjon privibe bocs a reklámért de sose lehet tudni) a kis herceg trónkövetelőért...
Esetleg tudtok valami praktikus tokot vagy tartót az U-nak ami férfias és még jól is néz ki esetleg?
-
Gyuresz
tag
Sziasztok
!
Keresek pink kupakot cserébe fehéret tudnék adni... -
Gyuresz
tag
Sziasztok! Mi van a telómmal? A facebook képeim nagyon durván szemcsések. Pár napja még kristálytiszták voltak,aztán napról-napra egyre szemcsésebbek... Ma letöltöttem 1 facebook frissítést,kb. 1 óráig megint szépek voltak a képek, és most megint kezd szemcsésedni. Más képei tiszták a facebookon,csak az enyémekkel van gond. Számítógépről jók a képek. Letöltöttem még a Lookout vírusírtót,de nem oldotta meg a problémát.Meg próbáltam letörölni a facebook alkalmazást mielőtt frissítettem,de nem sikerült. Illetve azt írta,hogy törölte,de mégsem tűnt el a telóról.
-
Gyuresz
tag
Sziasztok! Nálatok előfordult már olyan,hogy a telefon csengetési hangereje magától elállítódott? Nálam már kétszer volt olyan,hogy nagyon halkan csörgött,ha hívtak,és amikor bementem a hangerőbeállításhoz,tök alacsonyra volt állítva. És tuti,hogy nem állította el senki! Ez hogy lehet,hogy magától elállítódik a csengetési hangerő?
A másik meg az,hogy ha olyankor küldenek sms-t,amikor ki van kapcsolva a telefon,akkor másnap,amikor bekapcsolom,azt a dátumot látom,amikor megkaptam és nem azt,amikor elküldték. Ez nálatok is így van? Esetleg valahol meg lehet nézni azt a dátumot is,amikor küldték?
Köszi! -
Gyuresz
tag
Vajon miért van az, hogy ha Wi-Fi-ről netezek,akkor nem enged belépni a freemail-re?
-
Gyuresz
tag
Köszi mindenkinek! Én voltam a béna,nem nyomtam elég erősen a gombot!
-
Gyuresz
tag
A kamera gombbal miért nem lehet fényképezni? Fókuszál vakuzik de aztán semmi... Mi lehet a gond
?
-
Gyuresz
tag
Köszi
-
Gyuresz
tag
Ja, még egy kérdés: Nincs valami program a világító sáv kikapcsolására?
-
Gyuresz
tag
Igen, olyan páraszerű a dolog :/...
-
Gyuresz
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Ti tapasztaljátok-e a következő jelenséget az Xperia U-nál: A világító sáv (nem világítò állapotban) foltos. Csak sötétebb háttérnél lehet észrevenni. Szerintetek ez a készülék hibája, tehát érdemes garanciába foglalkozni vele, vagy teljesen normális jelenség és ne tulajdonítsak különösebb jelentőséget neki? Köszi előre is a válaszokat :-)!
-
Gyuresz
tag
válasz
Dr_Senkihazi #846 üzenetére
Húúú, köszi szépen
!
-
Gyuresz
tag
Megvettem a telót kedvesemnek és abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan lehet rá felrakni azt a fóliát, amit hozzá adtak? Az az igazság, hogy még nem csináltam ilyet és az sem világos, hogy miért van 2 db fólia...
-
Gyuresz
tag
Érdekelne hogy a teló alján lévő sáv hogyan működik és valamilyen programmal esetleg ki lehet-e kapcsolni
?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest