- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
Bogyi007 #16124 üzenetére
Úú, az sok lesz
Na szóval.
Bogyi007
L625 nem is lenne rossz, de mivel ő nem cserélgetni sokszor a telefonjait, ez alatt azt értem, hogy minimum 5 év.. a mostani is egy SE W350i-t nyúz, ami nagyon halálán van már. És manapság már nem is lenne szabad léteznie fél gigás telónak, OS-től függetlenül.
Ráadásul ennyi időre még az 1 gigát is keveslem. De mire oda jut, hogy vesz -télen majd csak- addig bemegyek vele pár boltba, hogy nyomkodjon meg pár telefont, igazából neki az U szaggatása is szembetűnő volt .. Egyébként szerintem őt pont nem érdekli a fb stb, ezért olyan telefont keresünk, ami nem szaggat a menüben, relatíve gyors, mikor megnyitja vele a kapcsolatokat(U borzalmasan lassú volt) és nem fagy le. Eddig a legtöbb ember, aki droidról váltott, mindenki szidja magát, hogy miért csak mostSzvsz, droidnál minden jobb, ami meg droidon jó, az meg nem olcsó, gondolok itt a HTC-re, Huawei-re, LG is még el megy, de én ezeknél sem mennék 60-70k alá, és ezek ugye pont a legolcsóbb modelljeik: Desire 601, P6/G6, F6 - ú de sok a 6os
-. WP-vel tényleg csak az a bajom, hogy sok kompromisszumot kell kötni.. na meg ez a Picipuhás felvásárlás sem tetszett nagyon, pedig addig nagyon tetszett a WP.
Orgi
Ugyanazon véleményen vagyunk..
Szerintem a Z3 ősz fele lesz itt, legalább is remélem. Árban meg ilyen 45-50k körülre írják, szerintem abból nem lesz több mint 60k, de ezt is csak remélem. Hidd el, a BB Z10-ről kb minden találkánál próbálom meggyőzni, de az a baj, hogy külső alapján akar, és neki nem tetszik a Z10.. ne kérdezd miért, szerintem az egyik legszebb telefon. És én is imádom ,amióta megvettem - szintén használtan -, sebességben, élvezhetőségben az összes androidos telefont telibe veri. Nekem csak ez a melegedés nem tetszik, na de Krait.. és 45k-t másfél év gyári garival szvsz nagyon megért.
Ja igen.. ha érdekel mennyit harcolok a BB Z10 mellett, akkor csak olvass be a "Melyik okostelefont.." topicba.. ott is , #57275.. bár érzésem szerint kicsit elfogult vagyok. itt leginkább galaxys80 semmit mondó, szakmai hsz gyűjtő hozzászólása volt vicces, de az nagyonmobilizmo
Felvetettem neki ezt is, ha esedékes lesz majd dönt, de 60k-ért én már inkább Desire 601-et venném. Szerencsére őt nem érdekli az, hogy nincs magyar nyelv, de az a garis dolog engem jobban izgatna. Szerencsére nagyon úgy néz ki, hogy BB Z3 lesz belőle, az egyik legjobb rendszer, az egyik legjobb gyártótól - és még tetszik is neki a formája
pit stop
Garival egyetértek.. sajnos én U-val szívtam, viszont azzal, hogy WP helyett droidot, azzal nem igazán szeretnék.. nincs jó készülék ezen a szinten.. illetve.. a Moto G vagy a Desire 601, de utóbbi nem tetszik neki, előbbire meg megint a garancia, hazai support. Samsungot olyan messzire kerültetem vele, amennyire csak lehet, nem akarok foglalkozni custom romok telepítésével, meg az a baromi unalmas forma.. . LG F6-ok mostanában 60k körül mennek, még mindig bolti garikkal, nem éri meg annyiért más LG-t meg nem ismerek, de abból is csak az említett F6ot illetve a G2-ket preferálom. Sonykból, ha már úgy is Sony készülék topicjában beszélünk ilyenekről, ráadásul pont a lecserélésről... L.. bug tenger, SP.. na ez még nem lehet rossz alternatíva.. csak 1 a baj.. a gari.. WayteQ Talk 5H lenne még jó alternatíva, ha nem lenne szinte az összes gyári hibás.. nem kis szerencse kell kifogni egy olyat, ami nem porosodik.. és ezt nem csak én mondom, és nem csak kerültem emiatt. Nagyon más választása nincs... BB Z10 nem tetszik neki.. ha igazán jó telefon akar, akkor Blackberry.. reméljük ott lesz azért a szeren a Z3, teszt nélkül is csak bizalomból beszélek így.
Na úgy gondolom, hogy szépen összefoglaltam mindent, és szépen kis is offoltam a topicot, bár már nem olyan mint régen, hogy napi 100 hsz
Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett, és köszönöm a segítséged mindenesetre, remélem mindent egyértelműen leírtam, és nem írtam marhaságot sehova.
Ja igen.. pit stop reagálva a ROM-os kérdésemre és válaszodra.. visszaolvasva leginkább az én hszeim tűnnek fel
Viszont a mircinko eszembe sem jutott, külön köszönet
Szerk.: Úha .. most így megláttam... nem gondoltam volna azért, hogy ennyire.. 1001 bocsánat érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest