- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
801 van benne így gyorsabb,jobb kijelző, digitális zajszürés,elő lapi hangszórók,vékonyabb,szerintem szebb hogy ezüstös az oldala.Jobb kiegészítők.
Megnyomkodtam Mm-ben az első akciónál nem volt készleten csak 2 db így lecsúszotam róla, következő akciónál beruházok egyre,de cserélni nem,érdemes rá szerintem sem. -
SonyNex7
senior tag
-
SonyNex7
senior tag
Hát a hd filmek is 7-8 gb körül vannak!Dvd is 4 fölött.Nem 4o-5o gb filmekre gondoltam hanem hd vagy fullhd-ra.
Ha 32gb osat veszek akkor sem fognak menni a nagyobb filmek?
Mennyire bonyolult a root?van vmi magyar leirás ehhez a tipushoz?
Amugy szerintem ez rohadt idegesito dolog.Fog ez vha is változni?
Bocsi de pont magad irod hogy 4-5gb filmek egyenesen kiváloak.Hát ez a gond 5 gb már nem megy el.
Egy nyavalyás dvdt nem birok lejátszani az gáz 150.000-ért. -
SonyNex7
senior tag
Értem szóval ezek szerint nem tudok feltenni egy 18 gb full hds filmet hogy megnézzek a munkahelyemen.se pendrive se sd kártya.
Ez egy kicsit nevetséges és egyben szomoru.
Vagy root vagy nagyobb belso pl32gb tarhellel rendelkezo tablet kell?!.
Amit irtál 3 dolog meg csak itthon lehetséges de itthonra nem kell táblagép.
Pont az lett volna lényeg hogy magammal viszem és megnézek egy szuper filemt full hdben.Mi az értelem akkor ennek a táblagépezésnek a játék,divx filmek,youtube?Azért meg nagyon sok pénzt kérnek érte. ha csak ezekre lehet használni. -
SonyNex7
senior tag
Köszi.
Csak azért kérdezem mert most tesztelték itt az ipad airt és ott érdeklődtem de azt mondták nem viszi a 4gb-ál nagyobb filmeket(android sem,mert hogy nfts meg exfat meg...)Azt irták csak belső memóriára telepitett filmeket lehet lejátszani de hát ott a 16 gb van csak kb 12 gb marad tisztán az meg kevés.
Minek lehet bőviteni sd kártyával?Irtam nekik az érdekes mert akkor mindek a Z full hd meg a még nagyobb ipad retina felbontása.
Youtubera meg divix filmekre?!
Sőt ha jól tudom a Z még otg kábelll pendrivról is lejátszik és erre is azt irták hogy nem. -
SonyNex7
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdeésem hogy a lejátssza a tbalet a hd-full hd méretű filmeket bármilyen módon?
köszi -
SonyNex7
senior tag
Volt nekem is laptopom egy dell studio xps de tönkrement és most nincs pénzem hasonlo felső kategoriára.meghatározó főleg a full hd kijelző-minimum az 1600*900- annál lejebb nem adnám a szintet csak hogy azok a notik 250-300 között vannak.szóval most döntenem kell hogy olcsobb gép vagy tablet.majd még gondolkodom rajta.
-
SonyNex7
senior tag
szsfjs1
-
SonyNex7
senior tag
Cd-t,Dvd-t nem irtam windows xp ota.letoltes mindt irtam megoldhato.vennek hozza mindenkepp dockolot meg billentyuzetet,illetve tokot.neztem youtubeon videokat szerintem nagyon komoly jatekok futnak rajta.nyomtato wifis.milyen komolyabb office szerkeszteshez kell a gep? videokat nem szerkesztek.van mas esetleg?
-
SonyNex7
senior tag
sziasztok!mit gondoltok mennyire képes kiváltani laptopot?torrentet,letöltést megoldanám routerrel meg külső hdd-vel. van vmi más ami nem lehet megoldani?általános dolgkra,programokra gondolok.köszi
-
SonyNex7
senior tag
válasz
AlmaZoli #400 üzenetére
Nem drága egy kicsit ez az átalakító?
Nekem mondjuk nincs rá szükségem mert elég komoly Tv-m van(LgLm660s), de Szvsz pofátlanul sok 10 e Ft beszerzési helytől függően!!
Lehet nincs igazam javítsatok ki ha tévednék.,Delock,Hama stb .. fél áron van.
Másik fajtát kellett volna kipróbálni nem?vagy vmi extra ebben a gyári Sonyban a CEC-en kívül? -
SonyNex7
senior tag
Csak nehogy olyan fólia legyen rajta mint a Z-telon!?
Házilag lehetetlen szinte lehetetlen leszedni ás bele van nyomva a logó. -
SonyNex7
senior tag
Ez jó OTG kábel helyett?http://www.argep.hu/popup.asp?pid=242722161&pnr=10001&foto=1
Megvette vki a gyári kijelző védő fóliát? -
SonyNex7
senior tag
Telekom 130.000 Ft most.Karácsonyra remek vétel lesz,(addigra meg is kapja majd a 4.3 at így még jobb lesz addigra és szépen kiváltja majd a laptopot.
Asztali dockot mindenképp veszek a gyárit mert az nem drága,a gyári tok meg abszolút vicc árban van.
Krussel pl nagyon jó.
Használja esetleg billentyűzettel meg egérrel?Melyiket ajánlanátok hozzá?
Ps3 billentyűt néztem hozzá mert az tetszik formára és avval tuti lehet kezelni(van video a neten,vagy nem ér annyit.Vélemények?
Egér?Logitech Mx Anywhere van bontatlan de azt csak OTG-vel lehet használni.Lehet kisem bontom hanem eladom ez miatt.
Az a gond az OTB-vel hogy kábel log és az zavar hogy úgymond lifeg.
Van esetleg olyan átalakító microusb-OTG ami csak átalakító,és nincs a két vég között kábel? -
SonyNex7
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lélegzetelállító külsővel, erős hardverrel és IP57-es minősítéssel érkezik a japánok újdonsága, alig van hibája, de az ára sem alacsony.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS routerek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest