- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Google Pixel topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Gyönyörű tab
mindenhol el találták szerintem
-
boletus
aktív tag
Volt SONY X S Tabletem,elégedett voltam addig, amíg tudomást nem szereztem a SONY Tablet Z- ről. Vártam a megjelenésére -epekedve. Egészen addig,amíg meg nem jelent a SAMSUNG GOOGLE NEXUS 10,és megvásárolhattam. Azóta nem "epekedek" a Tablet Z után.
-
HawerKing
őstag
Szepnek szep, de engem idegesitene hogy kiadtam annyi penzt s egy olcso vacak kijelzo van benne ami kb egy fele ennyi aru tabban is van... (nem a felbontasra vonatkozik)
-
pikszel
addikt
Jó cucc. A vízállósága miatt számomra végképp.
-
joey04
titán
válasz
hitvanyalak #41 üzenetére
htc, samsung pl.
[link] -
Ilyenre beneveznék,kellene is az ip67-s,de várok még vele néhány hónapot hátha a kinaiak,is kijönnek valami hasonló cuccal,azt leverik az árat
-
hitvanyalak
senior tag
Nem értem, hogy miért került említésre, hogy a SONY nem rendelkezik saját böngészővel, melyik az amelyik androidos és van saját böngészője?
Amúgy meg bitang gép.
-
GeryFlash
veterán
válasz
szilagyiv #38 üzenetére
Ehhez nem kell ip 57
Nagyon jó hogy van, de ezért ekkora felárat számítani...
joey20: de mit ér ez akkor, ha mondjuk leesik és széttörik y fenébe? Sokkal életszerűbb, minthogy a tűzoltó lelocsolja... Vagy ne legyen semmi, és jöjjön egy húszassal olcsóbban, vagy akkor legyen vmi ütésállóság is
-
petymeg
addikt
Tényleg jól néz ki és nem csak ebben fejlődött az Xperia Tablet S-hez képest.
Dícséretes, hogy nem egyedi a csatlakozó, hanem szabvány micro USB.
A kamera is egész használhatónak tűnik a fotók alapján, (sajnos az S-ben hulladék az előlapi és a hátsó kamera is, inkább hátra ne is tettek volna csak előre valami értelmeset a skype miatt...)
Ez tudja vajon a wifi hotspotot? mert az S sajnos nem...
Kijelző is baba, bár az az S-ben is szép, igaz sokkal kisebb a PPI. -
GeryFlash
veterán
Egy tabletet mégis mikor használsz vízközelében? Kádban is max telefont, vicc, hogy a gyártók olyan fejlesztéseket talélnak ki, ami rohadtul nem igényel egy átlag user, de a hatásos marketing bullshitek elhitetiek veled, hogy ez kell neked... Akkor már vmi masszv magnézium ház legyen és törhetetlen (hajlákony) kijelző...
-
Qukac
tag
Egyet kell értenem a cikkel. Pont egy Tablet Z-n olvastam el és ugyanezek az én benyomásaim is. A kijelző sokat fejlődött és az Xperia Z kijelzőjénél sokkal szebb. Fogásra kényelmes és nekem nem volt még az elején se az általatok leírt akadás.
-
Johnny194
aktív tag
hát igen, valami hasonlóra számítottam. nagyon király, de az ára...
-
ROBOTER
addikt
Úgy látom kellene már (feltételezem van is) egy LCD összefoglaló a prohardverre, mert minden cikk alatt megy a kavarás.
Az MVA, SPVA, PVA, IPS, PLS, TN+Film mind-mind LCD, vagyis folyadékkristály-kijelző.
Az LCD-n belül van aktív és passzív csoport, az aktív LCD létrehozásának legelterjedtebb eszköze a vékonyréteg-tranzisztoros technológia, így lesz TFT (LCD).
Az összes fenti típus a TFT LCD csoporthoz tartozik,.
-
Blyan
félisten
Gyönyörű!
-
szilagyiv
senior tag
Kíváncsi lennék mennyit bír az üvegfelület, ugyanis a Tablet S-nél, miután 40cm-ről nagyon szerencsétlen módon leesett és pont pofára egy kavicsra, úgy elrepedt átlóban az üveg, mint a huzat! A gép megy, nem is annyira veszélyesen zavaró a törés, inkább bosszantó.
-
Sebright
csendes tag
Wifi megosztást tud a gép? Tablet S tulajként a le
gfájóbb pontja hogy nem tudja a wifi tetheringet, nem is értem ezt hogy gondolták ezt ott Japánban... -
petipetya
nagyúr
Gyanúsan jó ez a kijelző.
Amúgy az Xperia L tesztben is azt írták, hogy szép a kijelző.
Megkockáztatom azt, hogy vagy hardveresen vagy szoftveresen történt javulás e téren a Sonynál.
-
törölt tag
válasz
imisomogyi #17 üzenetére
És TFT technológiával operál.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ha belegondolunk, hogy az új Nexus 7 hasonló hardverrel és felbontású képernyővel érkezik $200-ért jobb Android SW-el, sehogy sem tudom a Tablet Z plusz három képernyőinchéért a plusz százezer forintot elfogadhatónak tartani. A vízállóság meg aztán tényleg kinek számít?
-
Paul119
addikt
Asus padphone2jet jobb vetelnek tartom bar teny ami teny tetszik
-
imisomogyi
aktív tag
Azta de jól néz ki. Dokkolóval együtt, igazából az asztal dísze, ha tölt.
Tényleg nagyon eltalálták. Mondjuk kérdéses, hogy bárhol előmerném-e venni.... Bár szobatársam PadFone2-je is olyan, hogy bármikor elámulok mikor kiveszi a zsebéből. Ha az Androidtól egy kicsit átgondoltabb rendszer futna rajta, akkor bestbuy. Így viszont csak egy tárgy ami jól néz ki. De annak nagyon jól néz ki! -
joey04
titán
A külföldi tesztek szerint nem csak az elején akad. Így viszont drága.
-
darvinya
titán
Köszönöm a cikket, nagyon jó.
Viszont fájó pont, hogy nem ismerték fel a dokkoló kellene (vagy valami hasonló csatlakozó) töltéshez.
Ne kelljen nyitogatni az ajtócskát.
Meg ne oldat legyen az érintkezők. -
AS
félisten
Tényleg nagyon szép. De akkor már inkább Asus gépei. TfT meg akkor is vicc. A Asus már lassan 40 ezres tabletekbe is Ips-t rak.....
Nagyából ennyi a negatívum, na meg az ára... -
chipesz
őstag
Valóban gyönyörűséges. Bár igaz, hogy ennyit az életben nem adnék ki egy tabletért, akármennyire is csúcs.
-
Devid_81
félisten
Ez vagany!
-
tjb007
nagyúr
"A hátlap alatti munkáért így a 28 nanométeres csíkszélességű és ARMv7 utasításkészletet használó Qualcomm Snapdragon MDM9215M Chipset felel"
Ez az multi-mode-os LTE modem még mindig, szóval az MDM9215 APQ8064 lesz.
-
Sanguinius
csendes tag
Dráháágaság....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lélegzetelállító külsővel, erős hardverrel és IP57-es minősítéssel érkezik a japánok újdonsága, alig van hibája, de az ára sem alacsony.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest