- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
válasz
nismoka #1195 üzenetére
Hm, akkor lehet, hogy a Sony mókolt valamit vele mert a normál File Commander (Google Play-ről) nem kap hozzáférést az SD kártyán történő törléshez (csak írási joga van). A gyári Samsung kamerának is (ahogy a Sonynál) van joga SD kártyára írni. Amiről az előbb írtam, azok a harmadik fél, tehát más, külső cégek által fejlesztett kamera app-okra vonatkozik.
-
vipnolf
aktív tag
válasz
nismoka #1177 üzenetére
én csak szeptemberben adom el (akkor lesz egy éves) bár ha továbbra is ilyen jól viselkedik, lehet tovább megtartom. a következő egy vaio tap 11 lesz, csak még tudtommal abból nincs LTE modell. azt megvárom, mert a wifiset megnyomkodtam MMben és pazar volt, de LTE nélkül esélytelen
-
vipnolf
aktív tag
válasz
nismoka #1087 üzenetére
hát, értem, ezek szerint van előnye a rootnak :-)
Na mindegy, nekem nincs panaszom, így nekem marad így ahogy van.viszont frissítettem és tényleg gyorsabb lett
még a menü animációk is jobbak lettek. teljesen smooth a cucc pedig nem is volt factory reset.
nem is értem, hogy a telefonokat miért nem tudják hasonlóan jól megcsinálni... -
Zol77
aktív tag
Ez nem teljesen így van. Wifi-s tableten nincs ilyen opció.LTE verziós tabon,(meg minden mobiltelefonon) van csak ilyen.
Jelentősége csak annyi van ,ha ezt kipipálod,akkor mobilneten is jó minőséget kapsz,nem pedig egyből 240p-ben indít mindent,hogy ne egye a mobil egyenlegedet.A megoldás az,hogy törölni kell a frissítését a Youtube-nak.
Playen bemész a saját alkalmazásokba,majd kiválasztod a Youtube-ot,és eltávolítás.
letörölni nem fogja,mivel a fw része,így csak a frissítést fogja törölni,és jó lesz egyből.
ezután nem kell frissíteni egy darabig,amíg ki nem adnak újat.Nem tudom mit csináltak youtubék,de több droidos eszközömön is vissza kellett rakni egy régebbit,mert ott is pixeles volt a hd.
-
Cold5
senior tag
Köszönöm a választ!
Nekem a méret miatt tetszik a Samsung, meg mert Note 2-m van
A következő amit találtam:
techradar.com szerint böngészés: 7:19 videózás 7:37 (csak annyit tudok, hogy Wi-Fi bekapcsolva)
laptopmag.com szerint: 9:51 Wi-Fi böngészés folyamatosan 40% fényerőn
pcmag.com szerint: 4:41 videózás (max fényerő, bekapcoslt Wi-Fi)Szóval eléggé szórnak...
-
masholnap
senior tag
hát ez az :/ ezt sérelmezem igazán. az egyik leghülyébb tervezési baki, amit valaha láttam. egy ekkora gépen nincs helye a gomboknak középen, ezt még egy óvodás is megmondaná szerintem.
és ahogy néztem a 4.3. előzetest, még ott is középen virítottak a gombok, pedig igazán átrakhatnák, vagy lehetne választható. másrészt nekem tetszik a lenti értesítési sáv, jobban kézre áll.
telefon UI tabletre???? ez olyan májkroszoftos -
Zol77
aktív tag
Kicsit nézelődtem a beállításokban,ki lehet tenni a fényerő gombot is,meg még jó pár dolgot, a felső lehúzható státusz sávra.
Beállítások/megjelenítés/gyors beállítások
Itt lehet kipipálni,hogy milyen kapcsolók jelenjenek meg a lehúzható felső sávon.
Wifi , BT, GPS , mute, fényerő stb. -
Zol77
aktív tag
Nekem eddig bejön,bár megszokásból még mindig a bal sarokban keresem a gombokat.
Ami még jól jött,hogy frissítés után megmaradt minden telepített app,és beállítás.
A fényerőre meg tehetsz ki widgetet,van a playen sok,ami érintésre váltogat 1-25-50-75-100% és auto mód között.
Bár este böngészéskor nekem még a legkisebb fényerő is nagyon világos,ezért használom ezt a programot: [link]
Ez még a gyári minimumot is lentebb tudja venni. -
imisomogyi
aktív tag
Azta de jól néz ki. Dokkolóval együtt, igazából az asztal dísze, ha tölt.
Tényleg nagyon eltalálták. Mondjuk kérdéses, hogy bárhol előmerném-e venni.... Bár szobatársam PadFone2-je is olyan, hogy bármikor elámulok mikor kiveszi a zsebéből. Ha az Androidtól egy kicsit átgondoltabb rendszer futna rajta, akkor bestbuy. Így viszont csak egy tárgy ami jól néz ki. De annak nagyon jól néz ki!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lélegzetelállító külsővel, erős hardverrel és IP57-es minősítéssel érkezik a japánok újdonsága, alig van hibája, de az ára sem alacsony.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- DOOM - The Dark Ages
- EAFC 25
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest