Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zolee11

senior tag

Sajnos korai volt az öröm, a pár napos gyári telekomos rom megint lassul. Tegnap már 5 másodperces laggok is voltak, konkrétan először csak a Dolphin böngészőben, majd amikor kiléptem (volna) belőle, akkor az android képernyő alkalmazás vagy mi a **** nem válaszol... a szabad ram közvetlen utána 270 MB volt.
    Egyszóval ez a gyári rom egy vicc, egyre mélyebben belemászva a témában erős a gyanúm, hogy hiába pakolok vissza régebbi romot, rootolom, wipe-olom a tárhelyeket és gyorsítótárakat, a gyári rom ugyanezt fogja produkálni. Ezt valaki meg tudja cáfolni?
    Nem szeretnék tovább szenvedni, így azok tapasztalatára vagyok kíváncsi, akik hasonló cipőben járva a gyári romot többféleképpen is telepítették a telefonra, a főzött romok közt ugye a többség a gyári romra épül, ott megy is a panaszkodás pár embernél, hogy belassul, mint a gyári rom. Érdemes egyáltalán szórakozni bármelyik főzött rommal, pl. CM, vagy azzal is vannak egyéb problémák?
    A 4.1.2-es gyári rommal nekem semmi, szó szerint semmi problémám nem volt, egy pindurkát villogott a kijelző, meg néha picit akadt a hívásfogadás, indítás azaz a telefon alkalmazás, de más semmi nem volt, pörgősen és akadás mentesen ment, bármit telepítettem rá.

Új hozzászólás Aktív témák